24 Mayıs 2012, 14:53:58 *

Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: DEPREMİ BİLE FIRSAT BİLEN UTANMAZLAR......  (Okunma Sayısı 2020 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayati DUMLUPINAR
Hayati DUMLUPINAR
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 174

sağlık dostluk ve barış dolu bir dünya olsun.

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : 26 Mayıs 2011, 07:52:19 »

OLAYIN RESMİ BİLE VAR AMA SİTEDEN KOPYALANAMIYOR İŞTE HER ŞEYİ KENDİNE FIRSAT SAYAN ŞEREFSİZLER DEPREM YARDIMLARI ÜZERİNDEN BİLE SİYASET YAPIYORLAR

Kızılay AK Parti aracıyla yardım dağıttı

Simav'da Türk Kızılayı'nın yardım malzemelerinin AK Parti milletvekili adayına ait araçla dağıtıldığı ortaya çıktı.
25.05.2011 - 18:46 

Depremin yaralarını sarmaya çalışan Simav'da sarsıntılardan etkilenler çadırlarda yaşarken bir yandan da Türk Kızılay'ı tarafından gönderilen yardım malzemelerinin muhtarlıklar aracılığıyla dağıtımı devam ediyor.

AKP SEÇİM ARACINDA KIZILAY YARDIMI

AK Parti Kütahya milletvekili adayı Bediha Türkyılmaz'a ait seçim minibüsünün üzerinde Kızılay yataklarını gören bazı kişiler aracı takip etti.

Minibüs, Tabakhane Mahallesi'nde bulunan ve bahçesine yaklaşık 100 çadır kurulan Yusuf Koyuncuoğlu İlköğretim Okulu'na geldi.

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİBurada okul görevlilerinin yatakları indirişini görüntüleyen bazı kişiler duruma tepki gösterdi.

Aracı kullanan İsmail Çaylak ve yatakları indiren okul hizmetlisi Selim Yiğit ile burada bulunanlar arasında tartışma çıktı.

Durumu, Simav Kriz Merkezi'nde bulunan Kütahya Valisi Kenan Çiftçi'ye iletildi. İnceleme sonucu Türk Kızılay'ı Simav Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Başsavcılık da gelen ihbar üzerine başlattığı soruşturma çerçevesinde İsmail Çaylak ile Selim Yiğit'in ifadelerini aldı.

Aracı farkederek takip eden ve durumu fotoğraf makinasıyla görüntüleyenlerden Muzaffer Özcan, Kızılay'a ait yardım malzemelerinin bir siyasi partiye ait araçla taşınmasına tahammül edemediğini söyledi.

Aracın üzerindeki yatakların indirilişinin de fotoğraflarını çektiğini kaydeden Özcan, "Yazıklar olsun. Depremzedelere yapılan yardıma bile siyaset bulaştırdılar" dedi.

Esnaf Mehmet Güçlü, aracı işyerinin önünden geçerken gördüğünü belirterek, "Hemen kendi aracıma binerek takip ettim. Okula geldiğinde ise tepki gösterdim. Görevliler benim üzerine yürüdü. Ben de o sırada Simav Kriz Merkezi'nde bulunan Kütahya Valisi Kenan Çiftçi'nin yanına giderek durumu anlattım. Vali bey, konuyla ilgileneceğini söyledi" dedi.

YARDIMLARIN SEÇİM MALZEMESİ OLMASINA İZİN VERİLMEYECEK
Tabakhane Mahallesi Muhtarı Yusuf Vural ise yatakların halka dağıtımıyla ilgisi bulunmadığını söyledi. Türk Kızılayı Kurumsal İletişim Müdürü Selahattin Kınalı da, olaya el koyduklarını, yardımların seçim malzemesi yapılmasına hangi parti olursa olsun asla izin verilmeyeceğini bildirdi.

Simav Cumhuriyet Başsavcısı Recai Bilgin, ayrıca bir kişinin evinde Kızılay'a ait yardım malzemelerinin stoklandığı yönünde ihbar aldıklarını ve bunu da değerlendirdiklerini söyledi. Bilgin, olaya adı karışan bir kişinin gözaltına alındığını, evine yapılan baskında çok sayıda yatak ve iki çadır ele geçirildiğini ve bunların Kızılay yetkilerine teslim edildiğini bildirdi.

Recai Bilgin, ilçede her türlü yağma ve hırsızlık olaylarına karşı aldıkları güvenlik önlemlerinin tüm hızıyla sürdüğünü kaydetti. Bilgin, güvenlik güçlerinin ilçenin dört bir yanında giriş ve çıkışları tuttuğunu kaydetti. Bilgin, depremin meydana geldiği 19 Mayıs 2011 tarihinden bugüne kadar ilçede hırsızlık ve yağma olayına rastlanmadığını söyledi.

http://www.ensonhaber.com/kizilay-ak-parti-araciyla-yardim-dagitti-2011-05-25.html  SİTESİNDEN ALINTIDIR HABERİN AYRINTISI VE RESİN İÇİN TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ
« Son Düzenleme: 26 Mayıs 2011, 07:55:21 Gönderen: Hayati DUMLUPINAR » Logged

Sağlık, dostluk ve barış dolu bir dünya olsun.
Hayati DUMLUPINAR
Hayati DUMLUPINAR
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 174

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : 26 Mayıs 2011, 07:56:29 »

BİZİM KÖYDE BİR LAF VARDIR

KİMİNİN EVİ YANAR KİMİ SAPLIK ÜTÜLER

İŞTE BU İSTİSMARCILARDA BÖYLE YAPIYOR

nasuf ÇETİN
NASUF ÇETİN
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 18

cetin_yumurta@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : 26 Mayıs 2011, 19:30:02 »

ya hayati devletin arabasımı devletin arabası oluncada aynı tepki olmazki bunun adı yardımbuna olsun karışmayalım orda yardıma muhtaç insanlar var neyle ğelirse ğelsin ğetirenlerden allah razı olsun bunun adı hayır yardım bunada dil uzatanlar utansın

Bir Yerin Adına Denince Türk ülkesi, Gözüm Bayrak Arar, Kulağım Ezan Sesi
------------------------------------------------------------------------
Zekeriyya KARACA
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 2

Zekeriyya+KARACA
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #3 : 27 Mayıs 2011, 01:33:20 »

Bir afetten bile siyasi sonuçlar çıkaran utanmazlara bir bakalım.
Yorum yok

http://www.facebook.com/video/video.php?v=148034048600983
« Son Düzenleme: 27 Mayıs 2011, 01:39:16 Gönderen: Zekeriyya KARACA » Logged
Hayati DUMLUPINAR
Hayati DUMLUPINAR
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 174

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #4 : 27 Mayıs 2011, 07:43:50 »

YARDIMLARIN SEÇİM MALZEMESİ OLMASINA İZİN VERİLMEYECEK
Tabakhane Mahallesi Muhtarı Yusuf Vural ise yatakların halka dağıtımıyla ilgisi bulunmadığını söyledi. Türk Kızılayı Kurumsal İletişim Müdürü Selahattin Kınalı da, olaya el koyduklarını, yardımların seçim malzemesi yapılmasına hangi parti olursa olsun asla izin verilmeyeceğini bildirdi.

arkadaşlar kimse madur edebiyatı yapmasın devletin imkanları bu kadar mı kısıtlı attılar mı taş üstünde taş bırakmıyorlar yok şöyle ekonomimiz var yok şöyle gelişmişiz

Koca SİMAV'da kala kala bir akp nin seçim arabasımı kaldı yardım dağıtacak nerde bu devletin araçları araba bulamamışlar kızılay ne günler için var işte böyle zamanlarda gerekli yardımı ve koordinasyonu sağlasın diye

Birde işte biz yardım yapıyoruz yok biz şöyleyiz deyip de oradaki insanlara hoş görünmeye ve bu yardımları istismar etmeye kimsenin hakkı yok

neslinur
GÜLER GÜLEÇ
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 16

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 27 Mayıs 2011, 10:19:26 »

valla bence en son dusunelecek sey parti kavgasidir herhalde simdi herkes kendi derdinde acmiz ortak parti dusunecek sira degil simdi birbirimize slkl slklya baglanma kenetlenme zamani hele bi su depremler falan gecsin de sonra oyariz birbirimizin gozunu Sad((

GÜLER GÜLEÇ
HâsKütahyalı
Kütahya Kuşu'dan..:))
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 124

"Vatan Sevgisi İmandandır." (H.Ş.)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 27 Mayıs 2011, 14:16:12 »

Bir afetten bile siyasi sonuçlar çıkaran utanmazlara bir bakalım.
Yorum yok

http://www.facebook.com/video/video.php?v=148034048600983

Yavuz Hırsız, Ev Sahibini Bastırırmış... Sad YORUM YOK..!!!!!!

Kızılay yardımı AKP aracı ile dağıtıldı !

MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık, Simav’da yaşanan depremin ardından AKP’nin Kızılay çadırlarını parti araçları ile dağıttığı iddiasında bulundu.

MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık, Simav’da yaşanan depremin ardından AKP’nin Kızılay çadırlarını parti araçları ile dağıttığı iddiasında bulundu. Işık "Deprem sonrası Simav’da yandaşlara ihtiyacından fazla çadır ve battaniye dağıtıldığı, ancak bir çok depremzedenin bu imkanlardan mahrum bırakıldığı iddiaları kamuoyunda infial yaratmışken, Kızılay yataklarının Parti araçları ile dağıtılması tüm bu iddiaları somut olarak ortaya koymuştur" dedi.

Işık yaptığı yazılı açıklamada, AKP’nin yaklaşan seçimler öncesinde her türlü siyaseti meşru gördüğünü belirterek, "ÖSYM’ye atılan tavassut mailinin failini üç günde bulan, ancak Milliyetçi Hareket Partisi için son günlerde gündeme gelen kirli komplo ve şantaj için kılını kıpırdatmayan AKP iktidarı, en sonunda Kızılay’ın Depremzedeler için gönderdiği yatakları kendi Parti arabaları ile dağıtarak Deprem nedeniyle zor günler geçiren Simavlılar’ın bu durumlarını istismar etmeye cüret göstermiştir" dedi. Işık deprem sonrası Simav’da ‘yandaşlara’ ihtiyacından fazla çadır ve battaniye dağıtıldığı ancak bir çok depremzedenin bu imkanlardan mahrum bırakıldığı iddialarının kamuoyunda infial yarattığını da ifade ederek şunları söyledi:

"Çılgın projeler ile halkın umutlarını ipotek altına almaya çalışan iktidar ne yazık ki, Simav depremi sonrası meydana gelen kriz yönetimi zafiyeti ile bu projelerin ne kadar utopik olduğu gerçeğinin ortaya çıkmasını engellemeye çalışmaktadır. Yaptığı miting ile Kütahya’ya hiçbir vaatte bulunmadan ayrılan sayın Başbakanın ve Hükümet yetkililerinin Simavlılar tarafından protesto edilmesine engel olmaya çalışan mülki amirler, depremzedenin hakkı olan ve Kızılay eliyle dağıtılması gereken yatakların siyasi propaganda aracı olarak kullanılmasına tüm uyarılara rağmen tepkisiz kalmışlardır. Maaşlarını devletten alıp Hükümetin memurluğunu yapan ve seçim döneminde makam ve yetkilerini siyasi propagandaya kurban eden devlet memurları ve mülki amirlerin kendilerine çeki düzen vermesi gerektiği ve MHP iktidarında bu konuda gereken çeki düzenin mutlaka verileceğini kamuoyunun bilmesini isterim. Ayrıca tüm milletimizin kenetlendiği ve insanlarımızın devletin şefkat ve merhametine hiç olmadığı kadar ihtiyacının olduğu ve adaletli hizmet beklediği böyle günlerde, devlet imkanlarını siyasi çıkarlarına alet ederek kayırmacılık ve iltimasa yol açabilecek bu tür icraatlara tevessül eden AKP yöneticilerini ve Hükümet üyelerini kınıyor ve kendilerini kamuoyu vicdanına havale ediyorum.

ALINTI: http://www.haber34.com/kizilay-yardimi-ak-parti-araci-ile-dagitildi--28035-haberi.html?utm_source=gazetelernet&utm_medium=reklam&utm_campaign=gazete+siteleri
« Son Düzenleme: 27 Mayıs 2011, 14:18:14 Gönderen: HâsKütahyalı » Logged

Sanma şahım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur
Sâdıkane belki ol âlemde bir dildâr olur
Yâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur.
  Selimî (Yavuz Sultan Selim)
Hayati DUMLUPINAR
Hayati DUMLUPINAR
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 174

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #7 : 27 Mayıs 2011, 15:19:10 »

AMAÇ GÖZ OYMAK DEĞİL GÖRÜNMEYEN GERÇEKLERİ GÖSTERMEK SEN HİZMET EDECEKSEN YAPILAN YARDIMLARIN BELLİ KİŞİLERE DEĞİL HERKESE ULAŞMASINI SAĞLA SİMAV I AFET BÖLGESİ İLAN ET

BU YADIM DAĞITMA İŞİ DEVLETİN İŞİ BAZI KİŞİLERİN OY AVCILIĞI YAPACAĞI BİR ŞEY DEĞİL

BAŞBAKANIN YAPACAĞI EN DOĞRU HAREKET DEPREMDEN HEMEN SONRA SİMAV I ZİYERET EDİP BAK BİZ BURADAYIZ DEVLETİMİZ HERZAMAN SİZİN YANINIZDA DEYİP YARDIMLARIN DAHA ÇABUK ULAŞMASINI KİMSENİN MAĞDUR OLMAMASINI SAĞLAMAK OLURDU

DİVAN
Administrator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 445

sevgi , saygı ve baki muhabbetlerimle...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : 27 Mayıs 2011, 17:38:43 »

ya bu konuda polemik yapılmasını çok yanlış buluyorum........

millet can derdinde..............

tek hakiki gerçek ....

ÖLÜMDE VAR...

SELAM VE DUA İLE
DİVAN
Administrator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 445

sevgi , saygı ve baki muhabbetlerimle...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : 27 Mayıs 2011, 17:39:29 »

konuyu kilitliyorum.... lütfen ....

SELAM VE DUA İLE
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!