24 Mayıs 2012, 14:26:26 *

Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: TRT DE KÜRT VE PKK PROPAGANDASI  (Okunma Sayısı 640 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayati DUMLUPINAR
Hayati DUMLUPINAR
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 174

sağlık dostluk ve barış dolu bir dünya olsun.

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : 21 Mart 2011, 17:33:26 »

FEHMİ KORU, DERYA SAZAK (Milliyet Gazetesi Yazarı), PROF.DR.FUAT KEYMAN (Sabancı Üniversitesi İstanbul Politikalar Merkezi Başkanı) ve PROF.DR.MUSTAFA ERDOĞAN'ın (Ticaret Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı)katılımcı oldukları programda haftalık siyasi gündem çok yönlü bakış açılarıyla değerlendiriliyor...

20.03.2011 pazar günü oturdum TRT 1 de 11:00 gibi başlayan "Politik Açılım " diye bir proğram seyretmeye beşladım. konukları Bejan Matur hem şair hem yazar...

Önce kendi kendime,aklı başında insanlar oturmuşlar politika falan konuşuyorlar diye düşündüm.

'Dağın Ardına Bakmak ' diye bir kitap yazmış.iyi hoş yazarsa yazsın bizene... tam bunu derken konuşulanlara kulak kabarttığım an başımdan aşşağıya kaynar suların dökülmeye başladığını gördüm.

Oturmuş koca koca insanlar şimdiye kadar hiçbirşey olmamış gibi,PKK yı haklı çıkarıyorlar.dağ ve PKK masummuş gibi ,herşey normalmişcesine,ağızlarını gere gere,Tüm şehitlerimiz ve ölen vatandaşlarımızın kanını boşa sayarak, katilleri olması gerekenmiş gibi değerlendirip sunuyorlar.

Konuşulanlar yazılan kitaba ve yazara dayalı olsada kesinlikle Kürt ve Pkk propogandasından başka bişey değildi.

Açılım ve açılım adına Kürtçülük,yazar ve yazdığı kitap adına Kürt ve PKK propogandası yapılıyordu.

Ama nerede TRT devlet Televizyonu'nda....

İtiraz ediyorum sayın TRT yöneticileri ve TRT yi bu hale getiren politikacılar Türk Halkına yapamazsınız.Siz TRT de Kürt propogandası yapamazsınız,Kürtçülük yapamazsınız.Bu yaptığınız suçtur.Ayrımcılıktır...

Yazarın yazdığı ne olursa olsun,onun yazdıklarını baz alıp,yapılan herşey şimdiye kadar ölen, şehit olan binlerce insanımıza rağmen,çok basitmiş gibi anlatamaz ve PKK yı haklı çıkaracak tarzda konuşamazsınız.PKK yı ve devamını açılım saçmalıklarıyla legal hale getirip haklı ilan edemezsiniz.

TRT yi ve bu programı yapanları; Tüm halkımıza şikayet ediyorum.Yazıyı boş ve anlamsız bulacak herkes o günkü o programı bulup seyretsin.

Göksu Deniz 
 http://www.ajansgazete.com/yazar.asp?yaziID=3413ALINTIDIR

Sağlık, dostluk ve barış dolu bir dünya olsun.
gungory83
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 5

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : 21 Mart 2011, 19:49:08 »

Hayati, boş verelim bunları PKK haklı çıkıyormuş kimin umrunda. Herkes ESRARKEŞ olmuş sanki dünya toz pembe.TATLISESİN durumu, GALATASARAY-FENERBAHÇE daha önemli.18 MARTTAN BİLE KİMSENİN HABERİ YOK NE OLDUĞUNU BİLMİYOR. İstanbulda Nevruz kutlanıyor 100.000 kişi katılıyor. YAZIKKİ BİZE NE YAZIK. SÖYLESEM, TESİRİ YOK,SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL.-FUZULİ.

DİVAN
Administrator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 445

sevgi , saygı ve baki muhabbetlerimle...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 21 Mart 2011, 21:57:55 »

yaşasaydı bu gün kaç yaşında olacaktı ?

SELAM VE DUA İLE
Hayati DUMLUPINAR
Hayati DUMLUPINAR
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 174

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #3 : 22 Mart 2011, 08:36:36 »

Bu programı tesadüfen berberde rastgeldim valla kendimi zor tuttum  söyledim kardeşim şu kanalı değiştirin böyle şerefsizlik olmak devlet kurumları ve tv leri pkk nın arka bahçesi olmuş durumda buna da demokrasi ve açılım diyorlar ben sizin açılımınızı da ......diye birçok şey geliyor içimden ama neyse

UYU TÜRKİYE UYU PEMBE TABLOLARLA YALANLARLA ADAMLAR POLİSİ TOKATLIYOR MİLLETVEKİLİ POLİSİ TAŞLIYOR

UYU    UYU    UYU   .............

Önce_HİZMET
M.ÖZYURT
Global Moderator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 328

Çalışmaktır Dinin Esası Çalışanın Kabul Olur Duası

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 22 Mart 2011, 15:52:03 »

"Eğer, bir kötülük görürseniz onu elinizle kaldırınız; ona gücünüz yetmiyorsa dilinizle kaldırınız; ona da gücünüz yetmiyorsa kalbinizle buğzediniz." HADİS-İ ŞERİF.

İnsanlar arasında ırk bakımından üstünlük yoktur. Sevgili peygamberimiz bu hususda da üstünlüğün sadece TAKVA' da olduğunu heber vermişlerdir. TAKVA' da ALLAH KORKUSU'dur.

Kork ! Allah'tan korkmayandan.
Korkma ! Allah'tan korkandan..!

« Son Düzenleme: 22 Mart 2011, 17:38:04 Gönderen: Önce_HİZMET » Logged

ÖNCE HİZMET !
"Kim ki Allah yolunda olan müslüman kardeşinin ihtiyacını giderirse ona, 10 itikaf sevabı vardır."
Hadis-i Şerif

"HİZMET, muvaffak olsun da; varsın bizim yerimiz, Camii'nin pabuçluğu olsun."
S.Hilmi TUNAHAN (KS.)

"Her insan bir cevherdir; iyi işlenirse mücevher olur."
Kibâr-ı Kelâm
Zekeriyya KARACA
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 2

Zekeriyya+KARACA
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #5 : 22 Mart 2011, 23:06:22 »

TRT'de yayınlanan bu proğramı izleyen var mı acaba?

Sanırım kimse izlememiş ama yorumlar gırla gidiyor.

Ben de izlemedim ama proğramın daimi katılımcıları olan FEHMİ KORU, DERYA SAZAK(Milliyet Gazetesi Yazarı), PROF.DR.FUAT KEYMAN (Sabancı Üniversitesi İstanbul Politikalar Merkezi Başkanı) ve PROF.DR.MUSTAFA ERDOĞAN'ın (Ticaret Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı)'nın PKK propagandası yaptıklarına inanıyormusunuz?

Konukları Bejan Matur (hem şair hem yazar, Zaman Gazetesinde yazıyor)hakkında bir şey söyleyemem. Kürt ve alevi birisi olarak yazdığı kitabı tartışabiliriz.

Ama bir tartışmadan yola çıkarak devletin TRT kanalına, gazeteci, yazar ve akademisyenlere, dolaylı olarak da hükümete yüklenenleri pek de haklı göremiyorum.

Hayati DUMLUPINAR
Hayati DUMLUPINAR
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 174

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #6 : 24 Mart 2011, 11:44:40 »

Bence yanılıyorsunuz eğer siz böyle kişilere kendi propagandalarını yapmalarına izin veriyorsanız ve işsizlik
tarım ekonomi eğitim ve bir çok konudaki eksiklikleri ve yapılması gerekenleri konuşmak dururken çıkıp biri pkk nın kampı olan kandil için kitap yazmış ve bunu şöyle yada böyle devlet kanalında tanıtması bence propaganda ve o kitabın bir şekilde reklamı yapılmış sayılır.

Bence bundan iyi tanıtım yapamazdı

gungory83
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 5

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #7 : 24 Mart 2011, 18:18:10 »

PKK yı kitaba dökenler, neden  EŞREF BİTLİS PAŞAYI, TURGUT ÖZALI, UĞUR MUMCUYU, KALE PLANINI, ABD nin 1993 yılında  bu kişileri neden şehit ettiklerini yazmıyorlar.
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!