24 Mayıs 2012, 14:02:43 *

Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Satılık böbrek ilanına Uğur Dündar yetişti  (Okunma Sayısı 437 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gungory83
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 5

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : 09 Şubat 2011, 19:09:40 »

Satılık böbrek ilanına Uğur Dündar yetişti
Borçlarını ödeyemediği için böbreğini satışa çıkaran vatandaşın dramına usta gazeteci Uğur Dündar kayıtsız kalmadı

09 Şubat 2011 - 18:18Yazı Boyutu:
Kütahya'nın Simav İlçesi'ne bağlı Bahtıllı Beldesi'nde, işi olmadığı için borç aldığı 6 bin lirayı ödeyemeyen ve çaresizlik yüzünden evine 'satılık böbrek' tabelası asan 50 yaşındaki Süleyman Güçlü'nün imdadına Star Haber Grup Başkanı Uğur Dündar yetişti.
Bahtıllı Beldesi'nde harap olmuş evinde tek başına yaşam mücadelesi veren Süleyman Güçlü'nün dramını öğrendikten sonra ona telefonla ulaşan Uğur Dündar, böbreğini satmamasını, borcu olan parayı kendisinin ödeyeceğini söyledi. Güçlü'yü organ mafyası konusunda da uyaran Uğur Dündar, "Çünkü ben organ mafyasını iyi bilirim. Hem paranı ödemezler hem de böbreğinden olursun" dedi.

Süleyman Güçlü de Uğur Dündar'a teşekkür etti. Güçlü, "Telefonda sesini duyunca inanamadım. Kendisine müteşekkirim. En kısa sürede İstanbul'a gidip teşekkür etmek ve elini öpmek istiyorum" diye konuştu.

http://www.posta.com.tr/turkiye/HaberDetay/Satilik_bobrek_ilanina_Ugur_Dundar_yetisti.htm?ArticleID=60788
« Son Düzenleme: 09 Şubat 2011, 19:20:25 Gönderen: DİVAN » Logged
DİVAN
Administrator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 445

sevgi , saygı ve baki muhabbetlerimle...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 09 Şubat 2011, 19:21:32 »

ilginç ki ne ilginç..

SELAM VE DUA İLE
Önce_HİZMET
M.ÖZYURT
Global Moderator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 328

Çalışmaktır Dinin Esası Çalışanın Kabul Olur Duası

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 09 Şubat 2011, 23:52:58 »

ilginç ki ne ilginç..

Dert söyletir, söyletmekle de kalmaz..................!!!!!

ÖNCE HİZMET !
"Kim ki Allah yolunda olan müslüman kardeşinin ihtiyacını giderirse ona, 10 itikaf sevabı vardır."
Hadis-i Şerif

"HİZMET, muvaffak olsun da; varsın bizim yerimiz, Camii'nin pabuçluğu olsun."
S.Hilmi TUNAHAN (KS.)

"Her insan bir cevherdir; iyi işlenirse mücevher olur."
Kibâr-ı Kelâm
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!