gungory83
Kuşulu
DAYI DEKEMİZ 5
|
 |
« : 18 Kasım 2010, 14:16:16 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
savarona2006
YILMAZ GÖKALP
Administrator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 297
Eline diken batmadan gül toplayamazsın
|
 |
« Yanıtla #1 : 19 Kasım 2010, 13:27:16 » |
|
KUŞU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Son Başvuru Tarihi : 22 Kasım 2010 Yayınlanma Tarihi : 11 Kasım 2010
Genel Şartlar ve Notlar
HALK EĞİTİM MERKEZİNDEN CENAZE DEFİN SERTİFİKASI ALMIŞ OLMAK
Meslek Bilgileri
Öğrenim Bilgileri En Az Öğrenim Seviyesi İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi Önlisans
Çalışma Adresi Bilgisi
Yer : Yurtiçi
Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :ALTINTAŞ, DOMANİÇ, EMET, GEDİZ, KÜTAHYA MERKEZ, SİMAV, TAVŞANLI, ASLANAPA, DUMLUPINAR, HİSARCIK, ŞAPHANE, ÇAVDARHİSAR, PAZARLAR
Diğer Bilgiler İşveren Türü Kamu Toplam Açık İş Sayısı 2 İş Sözleşmesi Tipi Belirsiz Süreli (Daimi) Çalışma Şekli Tam Süreli
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayati DUMLUPINAR
Hayati DUMLUPINAR
Kuşulu
DAYI DEKEMİZ 174
sağlık dostluk ve barış dolu bir dünya olsun.
|
 |
« Yanıtla #2 : 21 Kasım 2010, 13:05:06 » |
|
merak ediyorumda acaba bu ilandan önce kimler bu sertifikayı almış ben hayatımda ilk defa duyuyorum da bizim köyde defin işlerini imamlar yapıyor da böyle bir sertifikayı acaba kim almış gerçekten merak ediyorum
|
|
|
|
|
|
Sağlık, dostluk ve barış dolu bir dünya olsun.
|
|
|
savarona2006
YILMAZ GÖKALP
Administrator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 297
|
 |
« Yanıtla #3 : 21 Kasım 2010, 13:31:15 » |
|
belediyenin sitesinde de bu konu hakkında duyuru vs malesef yok. başvuru için yarın son ilgililere duyrulur. bakalım hangi talihliler bu sertifikayı almış göreceğiz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teo
Kuşulu
DAYI DEKEMİZ 0
|
 |
« Yanıtla #4 : 21 Kasım 2010, 15:09:56 » |
|
alan almış hayati kaygılanma sen.zaten halk eğitimden bir sertifika almak en erken 2 aydır alan almıştır onu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gungory83
Kuşulu
DAYI DEKEMİZ 5
|
 |
« Yanıtla #5 : 23 Kasım 2010, 12:30:44 » |
|
İŞKURUN yeni yönetmeliğine göre ancak ikamet ettiğiniz ilin İŞKURUNA başvurabiliyorsunuz.BEN KUŞULU olduğum KÜTAHYA TEİAŞ Teknisyen alımına başvuramadım. Zaten böyle ilanlarda kimin nereye gireceği önceden belli oluyor. İŞKURUN ilanı zaten formalite. Bu kayırmacı politikalar yüzünden TÜRKİYE bu hale gelmedimi. Yalnız işin birde DİNİ boyutu var, başkasının hakkını elinden alarak ailenize bir ömür boyu haram yedirmiş olmuyormusunuz. Birde size o işi ayarlayan zatlara devamlı gebe kalırsınız. En güzeli bileğinizin hakkıyla bir yerlere gelmektir. ANLAYANA 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayati DUMLUPINAR
Hayati DUMLUPINAR
Kuşulu
DAYI DEKEMİZ 174
sağlık dostluk ve barış dolu bir dünya olsun.
|
 |
« Yanıtla #6 : 23 Kasım 2010, 13:08:09 » |
|
bakalım kim gelecek bu göereve şimdiden hayırlı olsun inşallah bir kuşulu arkadaşımız gelir dışarıdan olmasında
|
|
|
|
|
|
Sağlık, dostluk ve barış dolu bir dünya olsun.
|
|
|
Himmet
Himmet GÜRAKAN
Kuşulu
DAYI DEKEMİZ 3
|
 |
« Yanıtla #7 : 23 Kasım 2010, 16:22:12 » |
|
Kimin girecegını hepımız bılıyoruz. bu sefer garantiye almışlar mahkeme iptal etmesin diye.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Himmet
Himmet GÜRAKAN
Kuşulu
DAYI DEKEMİZ 3
|
 |
« Yanıtla #8 : 23 Kasım 2010, 16:25:52 » |
|
çok da ihtiyacımız var ya mezarcıya.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teo
Kuşulu
DAYI DEKEMİZ 0
|
 |
« Yanıtla #9 : 24 Kasım 2010, 01:39:43 » |
|
arkadaşlar bu konulara fazla takılmayın.malesef bu ülkemizin bir realitesi.sistem böyle işliyor.gerçi sistemi böyle işleten bizleriz.uğraşamaz usanırsınız.hz mevlananın çok güzel bir sözü var.'' Bozuk olunca maya; ne ar tanır ne de hâyâ...!!!! "HZ. MEZLANA.böyle insanlarla uğraşamazsınız. BU ÜLKE REALİTESİ KUŞU REALİTESİ.oraya giren her işçi her memur bu şekilde girdi. gungory83 abi işin dini boyutunu düşünen filan yok sadece lafta kalıyor.ama şunu yazmadan yapamayacağım.elinize para geçtiğinde ne deriz ''ALLAH BEREKETİNİ VERSİN'' BEN HARAMDAN ELDE EDİLEN HİÇ BİR KAZANÇTA BEREKET GÖRMEDİM.gören varsa lütfen paylaşsın....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
savarona2006
YILMAZ GÖKALP
Administrator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 297
|
 |
« Yanıtla #10 : 27 Kasım 2010, 23:53:56 » |
|
başvuru sonucları belli oldu mu acaba bilen var mı???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahmet güntaş
Kuşulu
DAYI DEKEMİZ 1
AFFETMEK VE UNUTMAK İYİ İNSANLARIN İNTİKAMIDIR...
|
 |
« Yanıtla #11 : 05 Ocak 2011, 20:46:17 » |
|
torpilli olmak gerekiyo ugrasmaya degmez nede olsa almayacaklar  ))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|