(

en alttaki resimdeki -GENÇLER-üsteki resimlerin çekildiği yerdeydiler.
Bizde genciz bizimde bayramımız bizimde resmimizi çekip internete koyarmısın hocam dedikleri için resimleri konuldu

)
Eğitimimiz ile tespitlerine ve temennilerine katılmamamak mümkün değil Metin'im...
Eğitimimizle ilgili söylenecek çok şey var gerçide ben kısaca bir şey demek istiyorum.
Bir heykeltraş varmış: bir gün mermerciye gitmiş ve mermercinin bahçesinin bir köşesinde bulunan;
görünüşü biçimi çirkin kaba ve hiç estetik olmayan taş-kaya-mermer parçasını almak isteyip
fiyatını sormuş.
Mermerci: -O çirklin taşı bedava alabilirsin Bahçemi böyle çirkin bir taştan kurtaracak olman bile bana yeter para istemem demiş.
Heykeltraş şaşırmış ama o çirkin kaba taşı -mermeri almış.
6 ay sonra aynı heykeltraş mermerciye büyük bir paket ile geri gelmiş.
Mermerci pakete bakmış paha biçilmez bir sanat eseri heykeli görünce harika bir çalışma olmuş
kimbilir bunun değeri ne kadar pahalıdır demiş.
heykeltraş bu sana benim hediyem.ücreti yok deyince
mermerci sormuş: niçin ban bunu ücretsiz veriyorsun?
heykeltraş bunu sen bana 6 ay önce ücretsiz verdin deyince mermerci anlamış ve o çirkin kaba taşa dediklerinden dolayı çok utanmış...
heykeltraş:her taşın içinde ortaya çıkarılmayı bekleyen bir şahaeser vardır demiş...
Yeterki gereken emeği verelim ...
İşte bizim temelde ki bana göre en üzücü Eğitim sorunumuz geleceğimiz olan çocuklarımıza ; Sınav sistemimizle Mermerci gibi bakmaktır ...