24 Mayıs 2012, 12:49:00 *

Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: 19 Mayıs Atatürk' ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı.2010  (Okunma Sayısı 478 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
DİVAN
Administrator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 445

sevgi , saygı ve baki muhabbetlerimle...

Üyelik Bilgileri
« : 19 Mayıs 2010, 15:31:03 »

19 Mayıs Atatürk' ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı.2010

Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, her yıl 19 Mayıs tarihinde kutlanan, Türkiye Cumhuriyeti'nin ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin ulusal bayramıdır. 19 Mayıs 1919'da Mustafa Kemal Atatürk Bandırma Vapuru ile Samsun'a çıkmıştır ve bu gün Kurtuluş Savaşı'nın başladığı gün kabul edilir. Atatürk bu bayramı Türk gençliğine armağan etmiştir.

Her yıl 19 Mayıs günü Gençlik ve Spor Bayramı Türkiye'nin dört bir yanında spor gösterileri ve törenlerle kutlanır.
Kasabamızda da Kuşu Çok Proğramlı  Lisesi Öğrencilerince kutlama  yapıldı.

SELAM VE DUA İLE
metintekinbaş
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 17

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : 20 Mayıs 2010, 08:01:39 »

en alttaki kişilerin 19 mayısla ne ilgisi var bilemiyorum ancak.....
19 mayıs gençlik ve spor bayramında her yıl gençlerimiz provalar yapıp çeşitli gösteriler de bulunuyorlar ..
ülkemizde gençlerimize  sadece 19 mayıs ta tam tam çaldırıp, yürütmekten ibaret sanma zavallılığımızdan kurtulmayı ümid ederim...okullardaki  içler acısı durumlardan sporla uzaktan yakından alakası olmayan bir eğitim anlayışıyla mesleki eğitime yeterince ağırlık verilmemesi ülkemiz için de büyük kayıp ....
mevcut gençlerimizin her türlü kötü eğilimden koruma ,istidatlarını ortaya koyabilecekleri kendilerini ifade edebilme becerilerini geliştirmek,her insanın farklı yaratıldığını bilip herkese aynı şeyi ezberletme anlayışından bir an önce kurtulmak gerektiğini düşünüyorum ...
bu konuda eğitimcilerimizin daha geniş ve yakın gözlemleri muhakkak benden fazladır ....
gençlerimizin hepsinin daha iyi ve isabetli eğitimlerle yetiştirilip daha hayırlı ve donanımlı yetiştirilmelerini
diler inşallah 19 mayıslar daha anlamlı olur böylece....GÜZEL BİR BAYRAM 19 MAYIS KUTLU OLSUN .......
DİVAN
Administrator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 445

sevgi , saygı ve baki muhabbetlerimle...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 20 Mayıs 2010, 09:26:07 »

( Smiley en alttaki resimdeki -GENÇLER-üsteki resimlerin çekildiği yerdeydiler.
Bizde genciz bizimde bayramımız bizimde resmimizi çekip internete koyarmısın hocam dedikleri için resimleri konuldu Smiley )

Eğitimimiz ile tespitlerine ve temennilerine katılmamamak mümkün değil Metin'im...
Eğitimimizle ilgili söylenecek çok şey var gerçide ben kısaca bir şey demek istiyorum.

Bir heykeltraş varmış: bir gün mermerciye gitmiş ve mermercinin bahçesinin bir köşesinde bulunan;
görünüşü biçimi çirkin kaba ve hiç estetik olmayan taş-kaya-mermer parçasını almak isteyip
fiyatını sormuş.
Mermerci: -O çirklin taşı bedava alabilirsin Bahçemi böyle çirkin bir taştan kurtaracak olman bile bana yeter para istemem demiş.
Heykeltraş şaşırmış ama o çirkin kaba taşı -mermeri almış.

6 ay sonra aynı heykeltraş mermerciye büyük bir paket ile geri gelmiş.
Mermerci pakete bakmış paha biçilmez bir sanat eseri heykeli görünce harika bir çalışma olmuş
kimbilir bunun değeri ne kadar pahalıdır demiş.
heykeltraş bu sana benim hediyem.ücreti yok deyince
mermerci sormuş: niçin ban bunu ücretsiz veriyorsun?
heykeltraş bunu sen bana 6 ay önce ücretsiz verdin deyince mermerci anlamış ve o çirkin kaba taşa dediklerinden dolayı çok utanmış...
heykeltraş:her taşın içinde ortaya çıkarılmayı bekleyen bir şahaeser vardır demiş...
Yeterki gereken emeği verelim ...

İşte bizim temelde ki bana göre en üzücü Eğitim sorunumuz geleceğimiz olan çocuklarımıza ; Sınav sistemimizle Mermerci gibi bakmaktır ...

« Son Düzenleme: 20 Mayıs 2010, 19:31:57 Gönderen: DİVAN » Logged

SELAM VE DUA İLE
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!