Önce_HİZMET
M.ÖZYURT
Global Moderator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 328
Çalışmaktır Dinin Esası Çalışanın Kabul Olur Duası
|
 |
« : 12 Nisan 2010, 22:25:59 » |
|
Şubat 2009 tarihli KUŞU LİVA dergisinin, KUŞU OKUL TALEBELERİNE YARDIM DERNEĞİ BAŞKANI HACI ŞEMSETTİN PINAR ile yaptığı söyleşiden bir bölümle, KUŞU KIZ ÖĞRENCİ YURDU İNŞAATI RESİMLERİNİ sizlerle paylaşmak istiyorum. SÖYLEŞİNİN TAMAMI ALINTI YAPTIĞIMIZ, "KUŞU TALEBE YURDU" BÖLÜMÜNDEDİR.. SÖYLEŞİYİ OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZ..! LÜTFEN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ..!   KUŞU OKUL TALEBELERİNE YARDIM DERNEĞİ BAŞKANI HACI ŞEMSETTİN PINAR İLE SÖYLEŞİ .... Muammer GÖKALP: Kuşu Okul Talebelerine Yardım Derneği’nin Kasabamızda halen inşaatı devam eden kız öğrencileri için yurt çalışması var. Konu ile ilgili ayrıntılı bilgi verebilir misiniz? Şemsettin PINAR: Yukarıda da belirttiğimiz gibi hizmetlerin seyri gün gün artıyor. Nasıl ki eski binamız erkek talebelere yetersiz gelip yeni bina yapıldıysa aynen böyle bu hizmetlerin kız öğrenciler için de ihtiyaç olduğu görülmüştür. Bu sebeple inşaatımıza başladık ve kaba inşaatını tamamladık. Şu anda önümüzdeki günlerde sıvasına ve plastik doğrama işlerine başlanacaktır. ... Muammer GÖKALP: Önümüzde ki yıllarda Kuşu Okul Talebelerine Yardım Derneği olarak hedeflediğiniz çalışmalar hakkında bilgi verebilir misiniz? Şemsettin PINAR: İlk hedef olarak, başlamış olduğumuz Kız Öğrenci Yurdu inşaatını bitirip hizmete sokmaktır, ilk hedefimiz budur ve devamında da erkek talebelerimizde olduğu gibi kız talebelerimizde de başarıyı elde edip gayretlerimizi daha da artırmaktır. Ayrıca Derneğimize kayıtlı Kadın üye sayımızı artırmaktır. KUŞU KIZ ÖĞRENCİ YURDU İNŞAATI RESİMLERİNDEN   KUŞU KIZ ÖĞRENCİ YURDU İNŞAATI RESİMLERİNDEN..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2011, 19:22:27 Gönderen: Önce_HİZMET »
|
|
ÖNCE HİZMET ! "Kim ki Allah yolunda olan müslüman kardeşinin ihtiyacını giderirse ona, 10 itikaf sevabı vardır." Hadis-i Şerif
"HİZMET, muvaffak olsun da; varsın bizim yerimiz, Camii'nin pabuçluğu olsun." S.Hilmi TUNAHAN (KS.)
"Her insan bir cevherdir; iyi işlenirse mücevher olur." Kibâr-ı Kelâm
|
|
|
Önce_HİZMET
M.ÖZYURT
Global Moderator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 328
|
 |
« Yanıtla #1 : 12 Nisan 2010, 22:30:52 » |
|
|
|
|
|
|
|
ÖNCE HİZMET ! "Kim ki Allah yolunda olan müslüman kardeşinin ihtiyacını giderirse ona, 10 itikaf sevabı vardır." Hadis-i Şerif
"HİZMET, muvaffak olsun da; varsın bizim yerimiz, Camii'nin pabuçluğu olsun." S.Hilmi TUNAHAN (KS.)
|
|
|
Önce_HİZMET
M.ÖZYURT
Global Moderator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 328
|
 |
« Yanıtla #2 : 07 Haziran 2010, 22:06:09 » |
|
“KUŞU OKUL TALEBELERİNE YARDIM DERNEĞİ BAŞKANLIĞI”NDAN DUYRULUR..! 11 Haziran 2010 CUMA günü, KUŞU TALEBE YURDU (Erkek ve Kız Öğrenci Yurtları) yararına, Kuşu Tekstil Fabrikasının üzerindeki, Eski Kuşu Alışveriş Merkezi Binasında KERMES DÜZENLENMİŞTİR.
Kermeste; hanımların el emeği göz nuru işleri, oyalar, tülbent, eşarp, havlu, patik, bebek kıyafetleri, ayakkabılar, çantalar ve her türlü bayan kıyafetleri olacaktır.
Ayrıca; Ev ekmekleri, ev yapımı sarmalar, börekler, baklavalar, her türlü tatlı ve pasta çeşitleri ile halkımızın hizmetinde olacağız.
Tüm Halkımız Kermesimize Davetlidir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Önce_HİZMET
M.ÖZYURT
Global Moderator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 328
|
 |
« Yanıtla #3 : 16 Mayıs 2011, 19:35:41 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Önce_HİZMET
M.ÖZYURT
Global Moderator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 328
|
 |
« Yanıtla #4 : 16 Mayıs 2011, 19:41:05 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Önce_HİZMET
M.ÖZYURT
Global Moderator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 328
|
 |
« Yanıtla #5 : 16 Mayıs 2011, 19:46:49 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Önce_HİZMET
M.ÖZYURT
Global Moderator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 328
|
 |
« Yanıtla #6 : 16 Mayıs 2011, 19:51:43 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
garipoğlu
İSMAİL ÇETİNER
Kuşulu
DAYI DEKEMİZ 43
BİZİ SATANI,BİZ BELEŞE VERİYORUZ...
|
 |
« Yanıtla #7 : 16 Mayıs 2011, 22:33:42 » |
|
emeği geçenlerden ALLAH razı olsun...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nuri USTA
Nuri DUMLUPINAR
Kuşulu
DAYI DEKEMİZ 54
Aligızen Nuri Usta
|
 |
« Yanıtla #8 : 16 Mayıs 2011, 22:50:14 » |
|
Emeği geçen herkesden Allah razı olsun.
|
|
|
|
|
|
"NURİ USTA"
|
|
|
Önce_HİZMET
M.ÖZYURT
Global Moderator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 328
|
 |
« Yanıtla #9 : 16 Mayıs 2011, 23:14:17 » |
|
emeği geçenlerden ALLAH razı olsun...
Emeği geçen herkesden Allah razı olsun.
"BİR MİLLETİN İSLÂHI KÖTÜLERİN İMHASI İLE DEĞİL; NESLİN EĞİTİM VE TERBİYESİ İLE MÜMKÜNDÜR." Kasabamızda KUŞU OKUL TALEBELERİNE YADIM DERNEĞİ bünyesinde Hizmete devam etmekte olan KUŞU ERKEK ÖĞRENCİ YURDU'ndan sonra; KUŞU KIZ ÖĞRENCİ YURDU'da hizmete girecektir. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için, Hizmetlerde ilgisi ve emeği geçen tüm kardeşlerimize sonsuz teşekkürler.. Allah razi olsun..!KUŞU OKUL TALEBELERİNE YADIM DERNEĞİ / KUŞU ÖĞRENCİ YURDU İRTİBAT TELEFON NUMARASI: 0274. 531 20 79
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2011, 23:31:49 Gönderen: Önce_HİZMET »
|
|
|
|
|
DİVAN
Administrator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 445
sevgi , saygı ve baki muhabbetlerimle...
|
 |
« Yanıtla #10 : 16 Mayıs 2011, 23:49:12 » |
|
hayırlı olsun...Emeği geçen herkesden Allah razı olsun.
|
|
|
|
|
|
SELAM VE DUA İLE
|
|
|
Hayati DUMLUPINAR
Hayati DUMLUPINAR
Kuşulu
DAYI DEKEMİZ 174
sağlık dostluk ve barış dolu bir dünya olsun.
|
 |
« Yanıtla #11 : 17 Mayıs 2011, 07:27:18 » |
|
ALLAH HAYIRLARINIZI KABUL ETSİN EMEĞİ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL OLMUŞ
|
|
|
|
|
|
Sağlık, dostluk ve barış dolu bir dünya olsun.
|
|
|
HâsKütahyalı
Kütahya Kuşu'dan..:))
Kuşulu
DAYI DEKEMİZ 124
"Vatan Sevgisi İmandandır." (H.Ş.)
|
 |
« Yanıtla #12 : 17 Mayıs 2011, 21:41:45 » |
|
"BİR MİLLETİN İSLÂHI KÖTÜLERİN İMHASI İLE DEĞİL; NESLİN EĞİTİM VE TERBİYESİ İLE MÜMKÜNDÜR."
Kasabamızda KUŞU OKUL TALEBELERİNE YADIM DERNEĞİ bünyesinde Hizmete devam etmekte olan KUŞU ERKEK ÖĞRENCİ YURDU'ndan sonra; KUŞU KIZ ÖĞRENCİ YURDU'da hizmete girecektir. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için, Hizmetlerde ilgisi ve emeği geçen tüm kardeşlerimize sonsuz teşekkürler.. Allah razi olsun..!
KUŞU OKUL TALEBELERİNE YADIM DERNEĞİ / KUŞU ÖĞRENCİ YURDU İRTİBAT TELEFON NUMARASI: 0274. 531 20 79
.................Tüm emeği geçen kardeşlerimizden, Allah razi olsun...!!
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 17 Mayıs 2011, 21:43:23 Gönderen: HâsKütahyalı »
|
|
Sanma şahım herkesi sen sâdıkâne yâr olur Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur Sâdıkane belki ol âlemde bir dildâr olur Yâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur. Selimî (Yavuz Sultan Selim)
|
|
|
ORHAN AKBOĞA
ORHAN AKBOĞA
Kuşulu
DAYI DEKEMİZ 8
|
 |
« Yanıtla #13 : 18 Mayıs 2011, 16:18:38 » |
|
Hayırlı Uğurlu olsun. İnşaallah nice faydalı insan yetişmesine vesile olur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yener ERGENÇ
Küreğen Yeter
Kuşulu
DAYI DEKEMİZ 49
|
 |
« Yanıtla #14 : 18 Mayıs 2011, 23:16:19 » |
|
Hayırlı olsun.. Hizmetlerde emeği geçenlerden Allah razi olsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|