ALİ KAHRAMAN
Kuşulu
DAYI DEKEMİZ 5
|
 |
« : 31 Temmuz 2009, 00:17:31 » |
|
 Hotlink for forums
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 31 Temmuz 2009, 00:23:47 Gönderen: ALİ KAHRAMAN »
|
|
|
|
|
ALİ KAHRAMAN
Kuşulu
DAYI DEKEMİZ 5
|
 |
« Yanıtla #1 : 31 Temmuz 2009, 00:21:45 » |
|
Sayın kaymakamımız Nurullah ERTAŞ ve öğrenci arkadaşımız Ali DUMLUPINAR tatilde olduğu için resimde yoktur.İnşallah onlarda olduğunda hep beraber fotoğraf çekiliriz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İSMAİL AYDOĞDU
|
 |
« Yanıtla #2 : 31 Temmuz 2009, 00:58:31 » |
|
gariplerim okeye dördüncü arar gibi bakıyolar. selamlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TeRZi HaSiM kizi SeNGuL
Kuşulu
DAYI DEKEMİZ 64
|
 |
« Yanıtla #3 : 31 Temmuz 2009, 09:07:05 » |
|
KUŞU luların gitmediği yer yok artık oralarda başka KUŞU lu larda vardır askerde olanlar falanda ancak haberiniz olmaya bilir. Ali kardeşim görevinde başarılar dilerim ALLAH hepinizi korusun.
|
|
|
|
|
|
"HEM YASTAYIZ, HEM AYAKTAYIZ. BİZ TÜRK'ÜZ YIKILMAYIZ"
|
|
|
ALİ KAHRAMAN
Kuşulu
DAYI DEKEMİZ 5
|
 |
« Yanıtla #4 : 01 Ağustos 2009, 11:18:05 » |
|
gariplerim okeye dördüncü arar gibi bakıyolar. selamlar.
Doğru söylüyosun ismail abi dördün cü kişi fotoğraf çekince okeyden adam eksilmiş gibi oldu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALİ KAHRAMAN
Kuşulu
DAYI DEKEMİZ 5
|
 |
« Yanıtla #5 : 01 Ağustos 2009, 11:23:43 » |
|
KUŞU luların gitmediği yer yok artık oralarda başka KUŞU lu larda vardır askerde olanlar falanda ancak haberiniz olmaya bilir. Ali kardeşim görevinde başarılar dilerim ALLAH hepinizi korusun.
Çok sağol şengül abla ekmek paramızı kazanabildiğimiz her yere gideriz.Buraası olur, Batman olur ,Şırnak olur tanıdık varsa yazsınlar ulaşırız.Kuşulular sitesinin çok güzel özelliği herkes kimin nerde olduğunu biliyor.Yapanlardan Allah razı olsun.Benim burda arkadaş var akrabası burdaymış onu bile bilmiyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TeRZi HaSiM kizi SeNGuL
Kuşulu
DAYI DEKEMİZ 64
|
 |
« Yanıtla #6 : 01 Ağustos 2009, 11:45:44 » |
|
Ali bir KUŞU lu da şimdi MANİSA da nasipse haftaya yemin töreninden sonraTEKİRDAĞ a gidecek orada başka KUŞULU varmıdır acaba? bayrağın dalgalandığı her yerde bir KUŞU lu mutlak vardır.ALLAHA emanet olun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mustafa gültekin
Kuşulu
DAYI DEKEMİZ 4
|
 |
« Yanıtla #7 : 01 Ağustos 2009, 20:18:51 » |
|
ammada yaptın yiyenim hiç bi gavırımlıkmı olur baya acar bi sufralık vasınız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALİ KAHRAMAN
Kuşulu
DAYI DEKEMİZ 5
|
 |
« Yanıtla #8 : 01 Ağustos 2009, 20:25:34 » |
|
Ali bir KUŞU lu da şimdi MANİSA da nasipse haftaya yemin töreninden sonraTEKİRDAĞ a gidecek orada başka KUŞULU varmıdır acaba? bayrağın dalgalandığı her yerde bir KUŞU lu mutlak vardır.ALLAHA emanet olun  Manisada kuşulu var şengül abla yardım olunabilecek bi şey varsa onlara iletiriz.Yardımcı olurlar.Bizim çevik kuvvetten arkadaşlarda var
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALİ KAHRAMAN
Kuşulu
DAYI DEKEMİZ 5
|
 |
« Yanıtla #9 : 01 Ağustos 2009, 20:29:36 » |
|
ammada yaptın yiyenim hiç bi gavırımlıkmı olur baya acar bi sufralık vasınız
 doğru söylüyon dayı yakında burda kuşulular mahallesi kurarsak çok güzel olacak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TeRZi HaSiM kizi SeNGuL
Kuşulu
DAYI DEKEMİZ 64
|
 |
« Yanıtla #10 : 01 Ağustos 2009, 20:50:30 » |
|
Ali bir KUŞU lu da şimdi MANİSA da nasipse haftaya yemin töreninden sonraTEKİRDAĞ a gidecek orada başka KUŞULU varmıdır acaba? bayrağın dalgalandığı her yerde bir KUŞU lu mutlak vardır.ALLAHA emanet olun  Manisada kuşulu var şengül abla yardım olunabilecek bi şey varsa onlara iletiriz.Yardımcı olurlar.Bizim çevik kuvvetten arkadaşlarda var Teşekkür ederim Ali şuan yardımlık bir durum yok çok şükür acemiliği bitiriyoruz. CUMA günü oğlumun yemin töreni var nasip olursa gidecez.Önceleri eşimin görevi gereyi şehir görüyorduk şimdide oğlumuzun sayesinde görmediyimiz gezemediyimiz şehirleri görüyoruz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nasuf ÇETİN
NASUF ÇETİN
Kuşulu
DAYI DEKEMİZ 18
|
 |
« Yanıtla #11 : 03 Ağustos 2009, 23:29:56 » |
|
arkadaşlar hepinize hayırlı görevler ben 1985 yılında siirt kurtalanda askerdim oralarda ğörev yapmak bir başkadır hepinizin ALLAH yar ve yardımcınız olsun belki ben tanıyorum olabilirim ama tanımayan uyelerimiz olabilir kendilerinizi tanıtırsanız iyi olabilir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
garipoğlu
İSMAİL ÇETİNER
Kuşulu
DAYI DEKEMİZ 43
BİZİ SATANI,BİZ BELEŞE VERİYORUZ...
|
 |
« Yanıtla #12 : 04 Ağustos 2009, 16:22:39 » |
|
hepinize görevinizde ayrı ayrı başarılar dilerim ALLAH yardımcınız olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALİ KAHRAMAN
Kuşulu
DAYI DEKEMİZ 5
|
 |
« Yanıtla #13 : 06 Ağustos 2009, 18:44:40 » |
|
arkadaşlar hepinize hayırlı görevler ben 1985 yılında siirt kurtalanda askerdim oralarda ğörev yapmak bir başkadır hepinizin ALLAH yar ve yardımcınız olsun belki ben tanıyorum olabilirim ama tanımayan uyelerimiz olabilir kendilerinizi tanıtırsanız iyi olabilir
Allah razı olsun Nasuf abi;fotoğraftakiler Ali KAHRAMAN,Turan ALTINKAYA,Ali YILMAZ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALİ KAHRAMAN
Kuşulu
DAYI DEKEMİZ 5