10 Şubat 2012, 18:16:55 *

Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1] 2
  Yazdır  
Gönderen Konu: BASINDA GÖZLEME GÜNÜ  (Okunma Sayısı 2649 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abdurrahman Coşkun
abdurrahman coşkun
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 6

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : 23 Haziran 2009, 11:49:02 »

12.SAYFA TIKLA...
http://www.yenikutahya.net/gazete/

« Son Düzenleme: 23 Haziran 2009, 14:30:41 Gönderen: DİVAN » Logged
DİVAN
Administrator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 444

sevgi , saygı ve baki muhabbetlerimle...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 23 Haziran 2009, 14:32:05 »

Aslında söylenecek çok şey var da;

Bu festivalden kimin ne anladığını anlamak lazım...

Bu festivalin anlamını amacını hedeflerini bilmeden ne yapsan yada ne yapmasan boşşşşşşş

SELAM VE DUA İLE
savarona2006
YILMAZ GÖKALP
Administrator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 247

Eline diken batmadan gül toplayamazsın

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : 23 Haziran 2009, 14:34:28 »

basında yer alması gerekten güzel ama

bezme günü geceli kac gün olmasına rağmen  ya yoğun katılım olmadı ya da bezme günüyle ilgili paylasım yapılmıyor.

yıllardır katılamayan biri olarak bu duruma acıkcası üzülüyorum.

ALTTAKİ GÖZAT BUTONUNU KULLANIN VE RESMİNİZİ BULUN VE YÜKLE BUTONUNA BASIN  YÖNETİCİ ONAYINDAN SONRA FORUMDA YERİNE ALACAKTIR..
YÜKLEME HIZI RESMİN BÜYÜKLÜĞÜNE GÖRE DEĞİŞİCEKTİR SABIRLI OLUN LÜTFEN..

[/center
yelken
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 9

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 23 Haziran 2009, 14:35:17 »

gazetede yazanlar ve resimler geçen yıl ki arşivden alınan resim ve yazılar   Sad  sanki ...sadece tarih farklı

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi Allah cenneti, O’na bile etmezlerdi secde..!
Hasan YURDAY
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 5

yurday__hasan@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #4 : 23 Haziran 2009, 15:32:34 »

ne o hoca genetik gelişmenimi gözteriyorsun resminde:)
DİVAN
Administrator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 444

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 23 Haziran 2009, 15:37:45 »

ne o hoca genetik gelişmenimi gözteriyorsun resminde:)

evrim abi evrim Cheesy

şaka bir yana abi arşivi karıştırrıken resimlerdeki
yıllar dikkatimi çekti 1989-1999-2009  ölesine işte Hasan Abi...
beğenmediysen değiştitiriz Wink  Cheesy

ama basında gözleme konusunun altını mı buldun bunu yazacak yani sadece ?  Smiley

SELAM VE DUA İLE
ahmet_demirel
esogü tıp 2016
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 2

DOĞRULUK SONSUZLUĞUN GÜNEŞİDİR NASIL OLSA DOĞAR

lord-of-the-kusu@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #6 : 23 Haziran 2009, 16:17:25 »

bezme günü bu sene fiilen bitmiştir......hayırlı olsun....

1 2 3 TIP
DİVAN
Administrator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 444

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 24 Haziran 2009, 17:20:49 »

Kuşu Geleneksel Bezme festivali nedir? sorusunun cevabını yazmaktansa;

Kuşu Geleneksel Bezme festivali ne değildir?  diye anlatmaya çalışırsak belki daha etkili olur Wink

1- Kuşu Geleneksel Bezme festivali sadece bezme yenmek için değildir.
2- Kuşu Geleneksel Bezme festivali sadece ekonomik bir hareketlilik içinde değildir.
3- Kuşu Geleneksel Bezme festivali sadece güreşseverler için de değildir.
4- Kuşu Geleneksel Bezme festivali 3.sınıf sanatçılarla halk konseri demekte değildir.
5- Kuşu Geleneksel Bezme festivali siyasi rant ,hınç ve ödeşme yeri de değildir.
6- Kuşu Geleneksel Bezme festivali sadece bir kişi yada kurumun tekelinde de değildir.
7- Kuşu Geleneksel Bezme festivali afi satma ,afi kesme yeri de değildir.
8- Kuşu Geleneksel Bezme festivali kendini tekrar etmek için de değildir.
9- Kuşu Geleneksel Bezme festivali her yıl iptal etme niyetiyle yola çıkılarak düzenlenecek bir etkinlikde değildir.
10-Kuşu Geleneksel Bezme festivali yükü sadece belediye personeline yıkılacak bir etkinlikte değildir.
11-Kuşu Geleneksel Bezme festivali  davetiye ve afiş tasarrufu yapılacak!!! bir organizasyonda değildir.
12-Kuşu Geleneksel Bezme festivali her yıl tarihi olmadık ve bilinmedik sebeplerde değiştirilecek bir etkinlikte değildir.
13-Kuşu Geleneksel Bezme festivali tek kişinin konuşacağı bir yer de değildir.
14-Kuşu Geleneksel Bezme festivali birlik ve beraberliğe tezat davranışlar yapılacak bir yer de değildir.
15-Kuşu Geleneksel Bezme festivali gelenlerin yanında gelmeyenlere sitem etme yeri de değildir.
16-Kuşu Geleneksel Bezme festivali İnsanları her yıl küstürerek soğutma yeride değildir.

17-Kuşu Geleneksel Bezme festivali  ya nedir? Düşünün bakalım nedir?  Wink

GERÇİ BUNCA YIL ÖĞRENİLMEMİŞSE BUNDAN SONRA ZOR DA!!!..........
« Son Düzenleme: 24 Haziran 2009, 18:50:46 Gönderen: DİVAN » Logged

SELAM VE DUA İLE
YUSUF AKIN35
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 9

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : 24 Haziran 2009, 20:05:13 »

siyasi yenilgiyi hazmedemeyip bezmeye katılmayan kuşulular ayıp etmiş gitmedim ama öyle olduğunu duydum
YUSUF AKIN35
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 9

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : 24 Haziran 2009, 20:07:38 »

herkes kazanacak diye bişey yok mutlaka bir taraf kaybedecek saygı duymak lazım

savarona2006
YILMAZ GÖKALP
Administrator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 247

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #10 : 24 Haziran 2009, 20:07:54 »

Kuşu Geleneksel Bezme festivali nedir? sorusunun cevabını yazmaktansa;

Kuşu Geleneksel Bezme festivali ne değildir?  diye anlatmaya çalışırsak belki daha etkili olur Wink

1- Kuşu Geleneksel Bezme festivali sadece bezme yenmek için değildir.
2- Kuşu Geleneksel Bezme festivali sadece ekonomik bir hareketlilik içinde değildir.
3- Kuşu Geleneksel Bezme festivali sadece güreşseverler için de değildir.
4- Kuşu Geleneksel Bezme festivali 3.sınıf sanatçılarla halk konseri demekte değildir.
5- Kuşu Geleneksel Bezme festivali siyasi rant ,hınç ve ödeşme yeri de değildir.
6- Kuşu Geleneksel Bezme festivali sadece bir kişi yada kurumun tekelinde de değildir.
7- Kuşu Geleneksel Bezme festivali afi satma ,afi kesme yeri de değildir.
8- Kuşu Geleneksel Bezme festivali kendini tekrar etmek için de değildir.
9- Kuşu Geleneksel Bezme festivali her yıl iptal etme niyetiyle yola çıkılarak düzenlenecek bir etkinlikde değildir.
10-Kuşu Geleneksel Bezme festivali yükü sadece belediye personeline yıkılacak bir etkinlikte değildir.
11-Kuşu Geleneksel Bezme festivali  davetiye ve afiş tasarrufu yapılacak!!! bir organizasyonda değildir.
12-Kuşu Geleneksel Bezme festivali her yıl tarihi olmadık ve bilinmedik sebeplerde değiştirilecek bir etkinlikte değildir.
13-Kuşu Geleneksel Bezme festivali tek kişinin konuşacağı bir yer de değildir.
14-Kuşu Geleneksel Bezme festivali birlik ve beraberliğe tezat davranışlar yapılacak bir yer de değildir.
15-Kuşu Geleneksel Bezme festivali gelenlerin yanında gelmeyenlere sitem etme yeri de değildir.
16-Kuşu Geleneksel Bezme festivali İnsanları her yıl küstürerek soğutma yeride değildir.

17-Kuşu Geleneksel Bezme festivali  ya nedir? Düşünün bakalım nedir?  Wink

GERÇİ BUNCA YIL ÖĞRENİLMEMİŞSE BUNDAN SONRA ZOR DA!!!..........
söylenecek birşey bırakmamıssın.

ALTTAKİ GÖZAT BUTONUNU KULLANIN VE RESMİNİZİ BULUN VE YÜKLE BUTONUNA BASIN  YÖNETİCİ ONAYINDAN SONRA FORUMDA YERİNE ALACAKTIR..

[/center
savarona2006
YILMAZ GÖKALP
Administrator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 247

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #11 : 24 Haziran 2009, 20:26:04 »

yıllardır bezmeye katılamıyorum. bu sene katılma imkanı oldu ama acıkcası katılmadım. kusuda karamsar bir ortam vardı. izmire gitmem gerekiyordu. oysaki izmire bir gun sonrada gidebilirdim ama kusuda ortamı görünce içimden katılasım gelmedi acıkcası.

Bence hiç siyasi nedenlere bulasmayalım. 12-13 sene güzelce ve bol katılımlı yapılmısken bu sene mi siyaset nedeniyle katılınmayacak.

bakıs acısı cok önemli bence. nasıl görmek istiyorsan o sekilde görürsün.bu sekilde nifak tohumlarını ekecekse bence hiç olmasın. artık bezme günü asıl amacından carpıtılmak üzere. maddi boyutu bahane edilmemeli. bu etkinlik beledyeye mal edilmemeli. dernekler var bircok hayırsever kusulular var.  belediyenin bu etkinliğe yapacak kadar yada kasabayı tanıtmak, dısarda yasayan kusuluları toplayacak bir organizasyonu yapmaması cok entersan acıkcası. bezme gununun anlamını kusuda ikamet edenler hiç bilmiyor ve carpıtıyorlar. oysaki baska illerde yasayan kusulular bezme gununu iple cekiyorlar. 

bu senedeki belediyenin tutumunu acıkcası hiç beğenmedim. ya yapmayacaktı yada yapacaksan afiş vs duyuru yapacaktı. ne zaman ve nasıl yapılacağı belli olmayan bir organizyon oldu bence. şimdi ben boyle diyorum diye bir takım kusulular muhafet yapıyorsunuz diyeceklerdir ama yanlıs bir söz söylediğmi düşünmüyorum.

kusunun ve kusulunun son yıllrdaki tutumunu acıkcası hiç sevmiyorum ve tiksiniyorum artık. secim kelimesini kusuda duymak bile istemiorum. gercekten kusuda olanlar cok acı bir duurum.

secimler gelişmişiliğin ve kültürün simgesidir. hangi kişiye yada paritiyi destekliyorsan secim gunu oyunu verir gecersin. kazanırsan uygun sekilde kutlarsın kaybedersende nasip değilmiş deyip kazananı tebrik edersin. mutlaka birileri  kaybedecek ama bizim halkımız hazmedemiyorum artık bu durumları. secim geceli kac ay oldu hala aynı manzara. kazananın yada kaybedenin bana faydasıda yok zararı da. o halde bu kırgınlıklar neden

gözleme gününğn bu sekilde carptılasına baskanımızın izin vermemesi gerekiyor bence.

[/center
İSMAİL AYDOĞDU
is_mail
moderatör
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 69

aydogdu0277@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #12 : 24 Haziran 2009, 21:16:58 »

hiçbirşeyden çekmedi kuşu KISIR SİYASETTEN çektiği kadar.
neslinur
GÜLER GÜLEÇ
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 16

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : 24 Haziran 2009, 22:11:57 »

bencede sadece bisim koye osgu galiba bu secim yusunden olan kuslukler akraba akrabaya kanli bicakli dusman kesiliyo koltuga oturan oturuyo valla ona oy verenlere bi maaasini hediye etmiyo koltuga oturan olan kasaba halkina oluyo bu cahilce dusuncelerden kurtulmasi lasim artik koyumusun daha ilerilere gitmek istiyosak sayet bu kuslukler bu secimden de degil bana kalirsa 5 sene onceki secimlerden de hala kusluklerin devam ettigini gormustum koyde cok aci....

GÜLER GÜLEÇ
by_sessiz
Administrator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 1003

tim35.com@gmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #14 : 24 Haziran 2009, 22:13:56 »

dergimize gereken ilgi gösterilmemiş   !! .. buna çok üzüldüm..  

Dünya malı için üzülen bana kızmış gibidir.! ( S.A.V)
Sayfa: [1] 2
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!