Önce_HİZMET
M.ÖZYURT
Global Moderator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 327
"Hesaba çekilmeden evvel kendinizi hesaba çekiniz.
|
 |
« : 26 Ocak 2009, 17:22:31 » |
|
 Kuşu Yâr Camii (Yeşil Camii)'den Bir GörünümKUŞU YÂR CAMİİ'İNDEN BAZI GÖRÜNÜMLER Not: Yeni Resimleri Sayfanın Sonlarında Paylaştık (Mayıs-2009)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 23 Mayıs 2009, 19:58:20 Gönderen: Mehmet ÖZYURT »
|
|
"Hesaba çekilmeden evvel kendinizi hesaba çekiniz." HADİS-İ ŞERİF "HİZMET, Muvaffak Olsunda; Varsın Bizim Yerimiz, Camii'nin Pabuçluğu Olsun" Süleyman Hilmi TUNAHAN (KS.)
|
|
|
Önce_HİZMET
M.ÖZYURT
Global Moderator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 327
|
 |
« Yanıtla #1 : 26 Ocak 2009, 17:43:08 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 17 Eylül 2011, 13:37:35 Gönderen: Önce_HİZMET »
|
|
"Hesaba çekilmeden evvel kendinizi hesaba çekiniz." HADİS-İ ŞERİF "HİZMET, Muvaffak Olsunda; Varsın Bizim Yerimiz, Camii'nin Pabuçluğu Olsun" Süleyman Hilmi TUNAHAN (KS.)
|
|
|
garipoglu
İSMAİL ÇETİNER
Kuşulu
DAYI DEKEMİZ 2
|
 |
« Yanıtla #2 : 26 Ocak 2009, 17:50:58 » |
|
mehmet güzel olmuş... hatırlatırım senin hocan bendim murat karakaya ile seni yarıştırırdım o zamandan belliydi senin iyi bir ögrenci olduğun... bizim içinde dua et..........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Önce_HİZMET
M.ÖZYURT
Global Moderator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 327
|
 |
« Yanıtla #3 : 26 Ocak 2009, 18:38:04 » |
|
Kuşu Yar Camii mehmet güzel olmuş... hatırlatırım senin hocan bendim murat karakaya ile seni yarıştırırdım o zamandan belliydi senin iyi bir ögrenci olduğun... bizim içinde dua et..........
İSMAİL ABİ TEŞEKKÜRLER.. AMA BİR DÜZELTME YAPMAM GEREKİYOR: BİZİ YARIŞTIRDIĞIN KİŞİ, MURAT DEĞİL; ALİM'Dİ.. OZAMANLAR ÇOK KÜÇÜKTÜK BİR YARIŞTI ALMIŞTI BİZİ, HATIRLIYORUM. İSMAİL ABİ YİNE DE EN GÜZEL GÜNLERİMİZ O GÜNLERDİ AMA ÖYLE DEĞİL Mİ?.. SELAM VE DUA İLE.. ALLAHA EMANET OLUNUZ...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 14 Mayıs 2009, 10:25:03 Gönderen: Mehmet ÖZYURT »
|
|
|
|
|
Önce_HİZMET
M.ÖZYURT
Global Moderator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 327
|
 |
« Yanıtla #4 : 28 Ocak 2009, 13:58:11 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Önce_HİZMET
M.ÖZYURT
Global Moderator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 327
|
 |
« Yanıtla #5 : 13 Mayıs 2009, 23:30:19 » |
|
 YAR CAMİİNİN ESKİ RESİMLERİNDEN (KAYNAK:DİVAN)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DİVAN
Administrator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 444
sevgi , saygı ve baki muhabbetlerimle...
|
 |
« Yanıtla #6 : 14 Mayıs 2009, 01:26:55 » |
|
Paylaşımlar için teşekkürler , Allah razı olsun  Yarıştığın Alim KARAKAYA' mıydı?
|
|
|
|
|
|
SELAM VE DUA İLE
|
|
|
Önce_HİZMET
M.ÖZYURT
Global Moderator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 327
|
 |
« Yanıtla #7 : 14 Mayıs 2009, 09:48:50 » |
|
Kuşu Yar Camii Paylaşımlar için teşekkürler , Allah razı olsun  Yarıştığın Alim KARAKAYA' mıydı? Doğrudur. O zaman küçüktük, herhalde ilkokul 3'de filandık, İsmail abiler bizden büyük oldukları için bizleri yarıştırırlardı...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 14 Mayıs 2009, 10:23:35 Gönderen: Mehmet ÖZYURT »
|
|
|
|
|
Hayati DUMLUPINAR
Hayati DUMLUPINAR
Kuşulu
DAYI DEKEMİZ 173
sağlık dostluk ve barış dolu bir dünya olsun.
|
 |
« Yanıtla #8 : 14 Mayıs 2009, 10:47:56 » |
|
çok güzel resimler teşekkürler
|
|
|
|
|
|
Sağlık, dostluk ve barış dolu bir dünya olsun.
|
|
|
HâsKütahyalı
Kütahya Kuşu'dan..:))
Kuşulu
DAYI DEKEMİZ 122
"Vatan Sevgisi İmandandır." (H.Ş.)
|
 |
« Yanıtla #9 : 14 Mayıs 2009, 12:25:13 » |
|
MUAMMER HOCAM, CANİP HOCAMDAN BİR EZANI MUHAMMEDİYİ BU BÖLÜME KAYDEDEBİLİR MİYİZ? CANİB HOCAMIN EZAN OKUMA USÛLÜ DEĞİŞİKTİR. ŞÖYLEKİ: GEÇMİŞ SENELERDE SİMAV MÜFTÜLÜĞÜNDE HER NAMAZ VAKTİNİN OKUNUŞ ŞEKLİ YANİ MAKAMLARI HUSUSUNDA ÇALIŞMA VARMIŞ. SIRA CANİP HOCAYA GELMİŞ, CANİP HOCAM SEN HANGİ MAKAMDA OKUYORSUN EZANLARI? DİYE SORMUŞLAR: CANİP HOCAM DA: "BEN GENELDE RASTGELE MAKAMINDA OKUYORUM" DEMİŞ....
|
|
|
|
|
|
Sanma şahım herkesi sen sâdıkâne yâr olur Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur Sâdıkane belki ol âlemde bir dildâr olur Yâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur. Selimî (Yavuz Sultan Selim)
|
|
|
DİVAN
Administrator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 444
sevgi , saygı ve baki muhabbetlerimle...
|
 |
« Yanıtla #10 : 14 Mayıs 2009, 15:59:08 » |
|
MUAMMER HOCAM, CANİP HOCAMDAN BİR EZANI MUHAMMEDİYİ BU BÖLÜME KAYDEDEBİLİR MİYİZ? CANİB HOCAMIN EZAN OKUMA USÛLÜ DEĞİŞİKTİR. ŞÖYLEKİ: GEÇMİŞ SENELERDE SİMAV MÜFTÜLÜĞÜNDE HER NAMAZ VAKTİNİN OKUNUŞ ŞEKLİ YANİ MAKAMLARI HUSUSUNDA ÇALIŞMA VARMIŞ. SIRA CANİP HOCAYA GELMİŞ, CANİP HOCAM SEN HANGİ MAKAMDA OKUYORSUN EZANLARI? DİYE SORMUŞLAR: CANİP HOCAM DA: "BEN GENELDE RASTGELE MAKAMINDA OKUYORUM" DEMİŞ....
İnşaallah ilk fırsatta kayıt altına almaya çalışırız. Sen onu görürsün selam söyle benden 
|
|
|
|
|
|
SELAM VE DUA İLE
|
|
|
|
|
Önce_HİZMET
M.ÖZYURT
Global Moderator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 327
|
 |
« Yanıtla #12 : 23 Mayıs 2009, 00:10:53 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Önce_HİZMET
M.ÖZYURT
Global Moderator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 327
|
 |
« Yanıtla #14 : 23 Mayıs 2009, 00:38:24 » |
|
   Kuşu Yâr Camii'den Bazı Görünümler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|