23 Mayıs 2012, 18:35:19 *

Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: 1 [2]
  Yazdır  
Gönderen Konu: KURTLAR VADİSİNİN BU KADAR İZLENMESİNİN SEBEBİ SİZCE NEDİR?  (Okunma Sayısı 2055 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
garipoglu
İSMAİL ÇETİNER
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 2

298211093 garipoglutic@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #15 : 29 Ekim 2008, 13:33:55 »

BUGÜNLERDEKİ BÖLÜMLERDE ERGENEKON İŞLENİYOR BİRÇOK BÖLÜMÜ GERÇEKTİR ESKİ BAKANLARDAN İSMAİL KARAKUYU BİZE BİŞEYLER ANLATMIŞTI DAHA SONRA BEN O KONUYU VADİDE İZLEDİM(DERİN DEVLET)
Şükrü Altınbaş
Global Moderator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 5

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #16 : 29 Ekim 2008, 18:31:16 »

hatırlamıyoruumm Cheesy polat

Güçlü Olmak Akıllıcadır, Düşmanını Barışa Zorlar

Lider     : Doğru İşleri Yapar

Yönetici : İşleri Doğru Yapar
gule_sevda
Z. Aydogdu
Global Moderator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 7

cileye eyvallah...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : 29 Ekim 2008, 23:13:14 »

bir tanidigim var arabasinin plakasini kv yaptirdi...

kurtlar vadisinin kv si...

semra çapkın
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 2

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : 29 Ekim 2008, 23:42:42 »

hiç bir bölumunu izlemedım ve bu konu hakkında bi fıkrede sahıp dilim.he tabı kulaktan dolma bi kaç şey duydum fakat bu kadar talep görmesi bile izlememe engel...
GÜNGÖR KANIK
güngör_KANIK
Global Moderator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 11

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : 30 Ekim 2008, 02:36:59 »

görünen o ki genelde bayanların bi antipatisi var diziye karşı..
bu boyuttan bakmak lazım belkide biraz Smiley
kimisi eşinin K.V. saatinde dünyadan koptugu şikayetiyle; kimisi etrafında kötü K.V. karakterlerinin taklidi garip durup insanlardan rahatsız olduğu için.. belkide kimisi hazır yorumları alıp hayata uygulamaya alışkın oldukları için.. Smiley
öyle ya.. tv de akşam saatlerine kadar tüm kanallar kadınlara hizmet veriyor.. taki akşam haberlerinden itibaren erkeklere dönüyor ibre.. buda kimi bayanlara tam bi facia diye adlandırılabilecek sacma sapan programlar sayesinde görmeden bakmayı aşılıyor sanki..

koyu bi K.V. dizi takipçisi degilim..ancak o malum progamlardansa illede .KV. diyorum..

ve yinelemek issterim.. İZLEMEDEN HAZIR YORUM YAPMAMAK GEREK Wink
şerifegökmen
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 7

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #20 : 30 Ekim 2008, 11:32:06 »

televizyon izlemeyi sevmem  silahlabombalar var hep şiddet hep kavga noluya böyle siz erkekler izlerken hersey doğal bizkadınların izledikleri saçma sapan siz erkekler maçı  vurdu kırdı filimleri izlemeyi çok seversiniz  yani dünyadan itibatı kesesiniz bizler kv sine değil sizlere kızıyoruz .LÜTFEN AŞALIM BUNLARI yararlı bilgiler verelim bilgilenelim hep beraber saygılar..
GÜNGÖR KANIK
güngör_KANIK
Global Moderator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 11

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : 30 Ekim 2008, 16:01:57 »

ayrı bir başlıkta acmayı düşünüyordum ama burası daha uygun olacak sanırım.. konuyu madem böylesine irdelemeye başlamışken Smiley
daha sonra başka başlıkta toplamal üzere.. SAKINCALI DİZİLER ÜZERİNE BİKAÇ ŞEY....

BUYRUN .. BİBAKALIM SAKINCALI OLAN DİZİLERE ..ARALARINDA KASTETTİĞİM BAYANLARA HİTAP EDEN DİZİLER HARİCİNDE VARMIKİ... DAHADA VAHİMİ.. BU DİZİLERİ ANNELERİYLE BERABER İZLEYEN ÇOCUKLARI DÜŞÜNÜP İÇİNİN SIZLAMAMASI MÜMKÜNMÜDÜR ?

RTÜK Sakıncalı Dizileri Fişledi
RTÜK yine bir skandalla gündemde. Tüm dizileri saniye saniye takip ettirdi. Hangi dizide kaç dakika içki sahnesinin gösterildiğini kayda geçirdi. Kurul bu kayıtları ‘İşte sakıncalı sahneler’ diyerek rapor etti.

RTÜK skandal bir uygulamaya imza attı ve yerli dizilere “içki çetelesi” tuttuğu ortaya çıktı. RTÜK İzleme ve Değerlendirme Dairesi reytingi yüksek yerli dizileri tek tek incelemeye aldı. Hangi yerli dizide içkili sahnelerin kaç dakika ekranda yer aldığı bir bir not edildi. Hazırlanan raporda bu dizilerdeki içki sahnelerinin “yayın ihlali” taşıdığı belirtildi. “Çetelenin” tartışmalara yol açan yeni RTÜK Tasarısı’na ön hazırlık taşıdığı öğrenildi. Bu raporun ardından “içki içmenin olumlu anlatıldığı” sahnelerin cezalandırılacağı hükmü yeni tasarıya eklendi.

İşte RTÜK raporunda yer alan dizilerle ilgili “içki çetelesi”:

# KARINCA YUVASI: Dört erkek salonda kurulan rakı sofrası başında aşk konusunu üç bayan da mutfakta “erkeklere nasıl hükmedilir” konusunu konuşarak şarap içmekte ve içki ile ilgili “Ne içersin abi” “Her zamankinden” “Her zamanki ne?” “İnsanın içine şey veren ılıklık veren ne varsa alkol” “Mazlum kaçınca kadeh?” “Ha ikinci karıcığım” “Yalan valla da yalan... Siz de şahitsiniz beş beş” gibi içki sofrası muhabbeti içki içmeleri ve geç saatte evden ayrılırken sarhoş olmalarına ilişkin görüntüler 6 dakika 22 saniye süreyle ekranda yer almıştır.

# SELENA: Selena’nın erkek arkadaşının eski nişanlısı elinde bir şişe şarapla delikanlının evine gelerek onu tekrar kazanmak için bazı oyunlar yapmakta ancak Selena’nın sihirli güçlerini kullanmasıyla bu oyunlar boşa çıkmakta. Bir sonraki sahnede Selena ile erkek arkadaşı şarap içmekte ve Selena “... en azından şarap işe yaradı” ifadesini kullanmaktadır.

BİNBİR GECE

BİR inşaat firmasının sahibi olan Onur ve Kerem isimli patronların gerek ev ortamında gerekse gece kulübü gibi eğlence yerlerinde içki içme sahnelerinin çok sık kullanıldığı dikkat çekmiştir.

Onur’un evinde hizmetçisinin “Affedersiniz aç karnına içki içiyorsunuz” muhabbetiyle başlayan içki sahnesi 1 dakika 50 saniye Onur’un annesinin “Çok içiyorsunuz çok” demesi ve iki ortağın ayrı evlerde olmasına rağmen aynı anda içki içmeleri görüntüleri 1 dakika 28 saniye Kayserili işadamı Burhan Bey’e eşinin sağlık uyarısında bulunup içki içmemesi yönündeki uyarısı üzerine “Keyfim yerinde. Bırak da bir duble rakı içeyim ne olmuş yani” ifadelerini taşıyan sahne 2 dakika 30 saniye süreyle ekrana getirilmiştir.

YABANCI DAMAT

DİZİNİN bazı bölümlerinde içki sahnelerinin kullanıldığı dikkat çekmiştir. Bir restoranda iki dünürün aile ve evli çocuklarının yemek masasında rakı ve şampanya kadehlerini kaldırarak “en kötü günümüz böyle olsun şerefe” ifadesi ile kadeh tokuşturup içmeleri ve dünürler arası yaşanan bir tartışmayı yatıştırmak için damadın “Kahraman babamla Feride annemin şerefine içelim” diyerek tekrar kadeh tokuşturma sahnesi 23 saniye süreyle ekranda yer almıştır.

IHLAMURLAR ALTINDA
MEYHANE sahibinin oğlu olan delikanlının dolaptan içki şişesini alarak masaya oturması ve bardağa doldurması (18 saniye)

# Aynı delikanlının yarım olan rakı bardağını bitirdikten sonra yeniden doldurarak içmesi (40 saniye)

# Filiz isimli karakterin evlerinin salonunda oturarak şarap içmesi (35 saniye)

# Meyhanede ailece yenilen yemek sırasında içinde rakı ve şarap bulunan kadehlerin tokuşturulması (17 saniye)

# Filiz isimli karakterin üst üste şarap içmesi (1 dakika 35 saniye)

YAPRAK DÖKÜMÜ

EVİN gelininin hamile olmasından dolayı ailenin bir arada kutlama yaptıkları akşam yemeğinde baba rakı içerken oğluna dönerek şu diyaloğu yapar:

# Baba: Şevket bir kadeh daha

# Şevket: Sağol babacığım ben içmeyeceğim daha

# Baba: Bu gece yalnız bırakma beni (iki parmağıyla bir ölçü göstererek) şu kadarcık al oğlum

# Şevket: Kafi baba (şeklinde cevap verince bu defa eşine dönerek)

# Baba: Hayriye bari sen bana eşlik et

# Hayriye: (şaşırarak) A..aaa.. üstüme iyilik sağlık deyince evin gelini Ferhunde’nin “hadi hadi torununuzun şerefine bir kadehçik için” dediği sahne 1 dakika 55 saniye ekranda yer almıştır.

GÜNGÖR KANIK
güngör_KANIK
Global Moderator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 11

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : 30 Ekim 2008, 16:10:11 »

PEKİ BUNUDAMI ERKEKLER YAPTI ?  YAŞINA HÜRMET BU bayanı ERKEKLERMİ MEŞHUR ETTİ? KAHRAMANLAŞTIRDI?

Türkiye televizyon tarihinde adını 'Semra Kaynana' olarak yazdıran Semra Yücel ekranlara geri döndü. RTÜK'ün programlara çıkarılmamasını önerdiği isimler arasında yer alan Semra Hanım artık bir izdivaç programı suncusu. Flash TV'de yayınlanan ve programa ilgi arttıkça sunucusu Esra Erol'u Star'a kaptıran Dest-i İzdivaç'ın yeni yüzü Semra Hanım gelin ve damat adaylarıyla birlikte hafta içi hergün ekranlarda boy gösteriyor. Hemen her kanalda yer açılan bu programlar evlilik kurumunu zedelediği yönünde eleştiri alırken, Semra Hanım'ın da işin içine girmesi tepkileri artırıyor.

Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Şule Kaya, izdivaç programlarını değerlendirirken Semra Hanım'la ilgili olarak, Kaynana Semra'nın kadınlarımızın haklarını iyi koruyan akıllı evlilikler için acımasızca pazarlık yapacak bir isim olarak görüldüğünü belirtiyor. Bu programların genellikle kadınların ekonomik maduriyetlerinden prim yapmakta olduğunun altını çizen Kaya, bu tarz programlar yapılacaksa da, topluma örnek olan kişilere yer açılmasının ve yapılan evliliklerin olası sonları hakkında da bilgi verilmesinın gerekli olduğunu vurguluyor
GÜNGÖR KANIK
güngör_KANIK
Global Moderator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 11

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : 30 Ekim 2008, 16:17:54 »

TEKRAR VURGULAMAK GEREKİYOR SANIRIM...
BEN K.V MÜDAVİMİ DEĞİLİM..
VE BURADA YAPMAYA ÇALIŞTIĞIM SAVUNMA DEĞİL BECEREBİLDİĞİM KADARIYLA EĞİTİMCİ GÖZÜYLE BAKARAK ELEŞTİRİDE BULUNUYORUM..
ve yineliyorum ki:  İZLEMDEN YORUM YAPMAYINIZ... lütfen..

haklı olunan bir durum var... AŞMAK GEREK BAZI ŞEYLERİ...
ancak onların ne olduğunu sonuna kadar tartışırım orası ayrı..

mustafadoğru
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 1

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : 30 Ekim 2008, 16:27:19 »

Malesf bütün dizilerin zararı kârının on katı.
osmangökmen
OSMAN GÖKMEN
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 2

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : 30 Ekim 2008, 18:49:27 »

neden kızdınız bukadar çocuğunun etkilen mesini istemiyorsan koy bir kavonoza .ona bakarsanız her köşe başında biraneler var çocuk bunlardan etkilenmiyormu.benim için temel önemli temeli nekadar sağlam atarsan temel okadar sağlam olur.
« Son Düzenleme: 30 Ekim 2008, 19:14:43 Gönderen: DİVAN » Logged
GÜNGÖR KANIK
güngör_KANIK
Global Moderator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 11

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : 31 Ekim 2008, 12:25:32 »

bir söz var.. HİÇ DÜŞÜNENLE DÜŞÜNMEYEN BİR OLURMU DİYE...
ve birde Efendimizin bi derin manalı sözü...'' SİZİN DİNİNİZ SİZE BENİM DİNİM BANA'' .
ilk bakışta adam olmasından ümit kestiğimiz kişiyi gözden cıkarmak gibi görünsede.. gercek manasında cok daha başka seyler tasımaktadır.. bu felsefeyi devletler benimsemiş olsaydı zaten zulüm ve savaşlatr böyle hortlamazdı... üzerinde düşünülmesi gerek..sizede tavsiyemdir..

çocuğumu kavanoza koyuo fosilleşmesine izin vermeyecek kadar ONUN TEMELİNİN ATILMASI HUSUSUNDA kendime güveniyorum.. bu konuyu detaylıda isteyenle konusabilirim..

konu başlıgı acan kişiye saygısızlık etmek istemem daha fazla..
burda susmak en güzeli sanırım..

ancak ben kişiye kızgın falan değilim.. öyle olsa sizin hitap şeklinizi secerdim...
benim kızgın oldugum sey o temel temel diye altını çizdiğiniz şeye mani olan olaylar.. ve bunlara kayıtsız kalınması..

dediğim gibi.. hiç düşünenle düşünmeyen bir olurmu ? ...
metintekinbaş
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 17

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #27 : 31 Ekim 2008, 13:26:09 »

osman gökmen kardeş bu forumda bir konu hakkında görüşlerde bulunuyoruz farklı  düşenmekte ,farklı bakış açılarında bulunmakta herkes özgür malumunuz..,lütfen birbirimize karşı rencide edici yaklaşımlarda bulunmayalım,aksi halde seviye düşer ve bir daha kimse bir şey yazmaz buraya....güngör bey in yorumlarını izliyor ve önemsiyorum , paylaşmak için burdayız kaynaşmak için burdayız  ,lütfen daha özenli olalım........ selamlarımla...
DİVAN
Administrator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 445

sevgi , saygı ve baki muhabbetlerimle...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : 31 Ekim 2008, 18:28:46 »

ARKADAŞLAR...
VURGULAMAK İSTEDİĞİM 2 HUSUS VAR...

1-SÖZLÜ ANLATIMLARDA VÜCUT DİLİ ANLATIMDAKİ YÜKÜN YÜZDE 50 DEN FAZLASINI YÜKLENMEKTEDİR.(VÜCUT DİLİMİZİ ÇOĞUMUZ FARKETMEYİZ BİLE)

2-YAZILI ANLATIMDA VÜCUT DİLİMİZ DEM MAHRUM OLARAK SADECE KELİMELER  ANLATIMIN YÜKÜNÜ TAŞIMAKTADIR..

HAL BÖYLE OLUNCA İNGİLTEREDE 1.SINIFTAN 8.SINIFA KADARKİ 8 YILLIK SÜREÇTE OKUNAN DERS KİTAPLARINDAKİ FARKLI KELİME SAYISI:70-80 BİN CİVARI İKEN...

MAALESEF Kİ ÜLKEMİZDE 6-7 BİNDİR.

EEE NE DEMEK İSTİYORSUN HOCAM NE ALAKA  VAR KURTLAR VADİSİ İLE MÜFRADATIMIZDAKİ KELİME SAYISI ARASINDA DEMEYEBİLİRSİNİZ...(O ZAMAN SORUN YOK)

AMA DİYORSANIZ Kİ NE ALAKA  VAR.. ŞU ALAKA VAR...3-4 YILDIR FORUMDA BİRÇOK FARKLI KONUDA FARKLI TARTIŞMALAR OKUDUM (KAVGA DEĞİL TARTIŞMA) BAZEN TARTIŞMADAKİ HER İKİ KİŞİ Yİ DE YAKINEN TANIDIĞIM  VE AYRI AYRI GÖRÜŞTÜĞÜM İÇİN
ASLINDA BAZEN AYNI ŞEYİ SAVUNDUKLARI HALDE TARTIŞMADA BİRBİRLERİNİ KARŞI UÇTA GÖRMELERE ŞAHİT OLDUM...
NE DEMEK BU ŞU DEMEK...YANİ DUYGU DÜŞÜNCEYİ İFADE ETMEK SÖZLÜ OLARAK ÇOK BASİT BİRŞEY DEĞİLKEN
YAZILI OLARAK ANLATMAK DAHA ZOR.
BU ZORLUĞU KENDİ KENDİMİZE DAHA DA ARTIRMAYALIM...

SON OLARAK KONUNUN ÖZÜ ŞU HİKAYEDE NET BİR ŞEKİLDE VERİLMİŞ...

İSTEKLER BİR  DİLLER AYRI

Dört ayrı ulustan, dört kişi arkadaş olmuşlar. Birlikte gezmeye çıkmışlar. Paraları yokmuş.
Bu durumu gören biri bunlara acımış. Bir lira vermiş.
İçlerinden Arap olanı:
Arkadaşlar, demiş, bu parayla „inep“ alalım. Benim canım „inep“ istiyor.
Inep“ Arapça’da „üzüm” demekmiş. Ama ötekiler bilmiyorlarmış.
Önce İran’lı olan buna karşı çıkmış:
- Hayır, demiş, „engur” alalım.
Engur” da Farsça’da üzüm demekmiş.
Yunan olanı demiş ki:
- Hayır arkadaşlar, „inep“ de almayalım, „engur” da. Bize bu sıcak günde “stafil” iyi gelir,
„stafil” alalım. „Stafil“ de Yunanca „üzüm“ demekmiş.
Türk olanı dayanamamış.
- Olmaz arkadaşlar, demiş. En iyisi bu parayla „üzüm“ alalım.
„Inep“ ti, „engur“ du, „stafil“ di, „üzüm“ dü derken tartışma büyümüş. Dövüşmeye
başlamışlar.
Oradan geçen bilge birisi onları ayırıp, kavganın nedenini sormuş. Hepsini dinlemiş. Sonunda
anlamış ki, dördü de üzüm istiyor. Ellerindeki bir lirayı almış:
- Dövüşmenize gerek yok, demiş. Ben bu parayla hepinizin istediğini yerine getiririm.
Bir süre sonra bir sepetle geri gelmiş. Hepsi şaşırmışlar. Sepette ne vardı? ÜZÜM!  Grin

Haydi gel, sen de oku!

AMACIMIZ ÜZÜM YEMEK ARKADAŞLAR BAĞCIYI DÖVMEK DEĞİL....

SEVGİ SAYGI VE BAKİ MUHABBETLEİRMLE....

NOT:31 EKİM 2008   ALINTI DEĞİLDİR...      Wink   Cheesy
« Son Düzenleme: 31 Ekim 2008, 18:34:01 Gönderen: DİVAN » Logged

SELAM VE DUA İLE
GÜNGÖR KANIK
güngör_KANIK
Global Moderator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 11

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : 31 Ekim 2008, 18:42:52 »

hocam hikaye ve betimleme çok güzel..eyvallah..

ancak bişey belirtmek isterimki: ortada sorun gibi görünen şey hikayedeki problemden farklı..
kırgınlık yok..kızıgnlık asla..

sadece hitabete oldukça önem veririm.. keşke aynı hassasiyeti görsem ..

saygılarımla Wink
Sayfa: 1 [2]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!