|
by_sessiz
|
 |
« Yanıtla #15 : 29 Ekim 2008, 14:01:23 » |
|
bence siteler daha güzel olabilir ama yinede güzel devam
güzel tasarımlar olursa koyarız tabi.. sizlerden bekleriz böle çalışmalar..
|
|
|
|
|
|
Dünya malı için üzülen bana kızmış gibidir.! ( S.A.V)
|
|
|
|
İSMAİL AYDOĞDU
|
 |
« Yanıtla #16 : 29 Ekim 2008, 22:58:47 » |
|
güzel bi etkinlik
abi şu avatarındaki resmi büyük haliyle koysana siteye bu arada bayramın mubarek olsun mustafa abinin ve ummaan ablanın ellerinden öperim.. selam söle herkese..   Hotlink for forums (1) resim eklemeyi öğrendim artık yükleyebilirim. BUYRUN İRFAN BEY
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DİVAN
Administrator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 445
sevgi , saygı ve baki muhabbetlerimle...
|
 |
« Yanıtla #17 : 30 Ekim 2008, 17:23:51 » |
|
RESİM 1988 YILINA MI 1989 YILINA MI AİT? YANINDAKİ ŞEHİDİMİZ SENAYİ AKDAĞ IN RESMİ DOĞRUMU?
RESİM İÇİN TEŞEKKÜRLER...
|
|
|
|
|
|
SELAM VE DUA İLE
|
|
|
TeRZi HaSiM kizi SeNGuL
Kuşulu
DAYI DEKEMİZ 64
|
 |
« Yanıtla #18 : 30 Ekim 2008, 19:09:13 » |
|
Öndeki çocukların arasından görünen çocuğuda benTURAN KARAKAYA benzettim acaba o mu?
|
|
|
|
|
|
"HEM YASTAYIZ, HEM AYAKTAYIZ. BİZ TÜRK'ÜZ YIKILMAYIZ"
|
|
|
|
İSMAİL AYDOĞDU
|
 |
« Yanıtla #19 : 31 Ekim 2008, 20:39:18 » |
|
resim 19 mayıs 1988 yılına ait yanımdaki ŞEHİDİMİZ ŞENAYİ AKDAĞ doğrudur. kendisiyle aynı sınıftaydık. aradaki de turan (yılmaz) karakaya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salih pınar
Kuşulu
DAYI DEKEMİZ 0
|
 |
« Yanıtla #20 : 01 Aralık 2008, 21:09:55 » |
|
elinize sağlık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Önce_HİZMET
M.ÖZYURT
Global Moderator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 328
Çalışmaktır Dinin Esası Çalışanın Kabul Olur Duası
|
 |
« Yanıtla #21 : 31 Ocak 2009, 13:10:25 » |
|
RENK, RESİM ,YERLEŞİM ,MODİFİKASYON(site için kullanılabilir özellikler) hakkında yorumlarınızı esirgemesseniz sevinirim.. ana sayfa: www.kusulular.comresim eklemek isteyen için: www.kusulular.com/ekle/index.htmltürkü içinde bir fikir verirseniz sevinirim.  ilginiz için çok teşekkür ederim.. by sessiz irfan kardeşim.. merhabalar! 2008'deki ANA SAYFA VE FORUM bence daha güzeldi, en azından ben yazıları okumakta zorluk çekmiyordum ve yorumcuların yazıları diğerinden ayrı farkedilebiliyordu..bir yorumcunun yazısı açık, diğeri ondan biraz daha koyu şeklinde ve yazılar daha okunaktı. Şimdi herkesin yorumu tek bir renk etrafında, nerdeyse birbirine girmiş durumda. Şu anki forumdan ben pek memnun olamadım. Gereğini ilgilerinize... saygılar..
|
|
|
|
|
|
ÖNCE HİZMET ! "Kim ki Allah yolunda olan müslüman kardeşinin ihtiyacını giderirse ona, 10 itikaf sevabı vardır." Hadis-i Şerif
"HİZMET, muvaffak olsun da; varsın bizim yerimiz, Camii'nin pabuçluğu olsun." S.Hilmi TUNAHAN (KS.)
"Her insan bir cevherdir; iyi işlenirse mücevher olur." Kibâr-ı Kelâm
|
|
|
ahmet güntaş
Kuşulu
DAYI DEKEMİZ 1
AFFETMEK VE UNUTMAK İYİ İNSANLARIN İNTİKAMIDIR...
|
 |
« Yanıtla #22 : 09 Şubat 2009, 11:24:02 » |
|
RENK, RESİM ,YERLEŞİM ,MODİFİKASYON(site için kullanılabilir özellikler) hakkında yorumlarınızı esirgemesseniz sevinirim.. ana sayfa: www.kusulular.comresim eklemek isteyen için: www.kusulular.com/ekle/index.htmltürkü içinde bir fikir verirseniz sevinirim.  ilginiz için çok teşekkür ederim.. Abi eline Sağlık Guzel ve Hoş olmus ama 35-40 Yasındaki üyelerimiz Yazı fontunun Küçük oldugunu söylediler Okumakta Biraz Zorluk Yaşıyorlarmış Bunu söylemek İstemiştim.... Teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
by_sessiz
|
 |
« Yanıtla #23 : 09 Şubat 2009, 21:14:17 » |
|
RENK, RESİM ,YERLEŞİM ,MODİFİKASYON(site için kullanılabilir özellikler) hakkında yorumlarınızı esirgemesseniz sevinirim.. ana sayfa: www.kusulular.comresim eklemek isteyen için: www.kusulular.com/ekle/index.htmltürkü içinde bir fikir verirseniz sevinirim.  ilginiz için çok teşekkür ederim.. by sessiz irfan kardeşim.. merhabalar! 2008'deki ANA SAYFA VE FORUM bence daha güzeldi, en azından ben yazıları okumakta zorluk çekmiyordum ve yorumcuların yazıları diğerinden ayrı farkedilebiliyordu..bir yorumcunun yazısı açık, diğeri ondan biraz daha koyu şeklinde ve yazılar daha okunaktı. Şimdi herkesin yorumu tek bir renk etrafında, nerdeyse birbirine girmiş durumda. Şu anki forumdan ben pek memnun olamadım. Gereğini ilgilerinize... saygılar.. anlıyorum abi ,ozaman bi ara sana özel bi tema ayarlayım. aslında kullanıcıların tema seçme özgürlüğü var ama site kasıyor.. ama sana özel bi tema yapmaya çalışıcam.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Önce_HİZMET
M.ÖZYURT
Global Moderator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 328
Çalışmaktır Dinin Esası Çalışanın Kabul Olur Duası
|
 |
« Yanıtla #24 : 14 Şubat 2009, 04:16:31 » |
|
by sessiz irfan kardeşim.. merhabalar! 2008'deki ANA SAYFA VE FORUM bence daha güzeldi, en azından ben yazıları okumakta zorluk çekmiyordum ve yorumcuların yazıları diğerinden ayrı farkedilebiliyordu..bir yorumcunun yazısı açık, diğeri ondan biraz daha koyu şeklinde ve yazılar daha okunaktı. Şimdi herkesin yorumu tek bir renk etrafında, nerdeyse birbirine girmiş durumda. Şu anki forumdan ben pek memnun olamadım. Gereğini ilgilerinize... saygılar.. anlıyorum abi ,ozaman bi ara sana özel bi tema ayarlayım. aslında kullanıcıların tema seçme özgürlüğü var ama site kasıyor.. ama sana özel bi tema yapmaya çalışıcam..  teşekkürler,  ama bu konu hakkında açıklayıcı bir bilgi de gönderirsen çok memnun olurum.. bu tema seçme özgürlüğü nasıl olacak?  site nasıl kasmayacak?  vs.. özel temadan da ben çook memnun olurum, onu da söylemeden geçemicem, tekrar teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
ÖNCE HİZMET ! "Kim ki Allah yolunda olan müslüman kardeşinin ihtiyacını giderirse ona, 10 itikaf sevabı vardır." Hadis-i Şerif
"HİZMET, muvaffak olsun da; varsın bizim yerimiz, Camii'nin pabuçluğu olsun." S.Hilmi TUNAHAN (KS.)
"Her insan bir cevherdir; iyi işlenirse mücevher olur." Kibâr-ı Kelâm
|
|
|
ali dinçay
Kuşulu
DAYI DEKEMİZ 0
|
 |
« Yanıtla #25 : 03 Mart 2009, 09:12:19 » |
|
Kuşuda en son ölen kim?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ali dinçay
Kuşulu
DAYI DEKEMİZ 0
|
 |
« Yanıtla #26 : 03 Mart 2009, 09:13:43 » |
|
Kuşu Liva Dergisi 2. Sayısı İnterneten verilmeyecek mi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
by_sessiz
|
 |
« Yanıtla #27 : 03 Mart 2009, 21:41:33 » |
|
Kuşu Liva Dergisi 2. Sayısı İnterneten verilmeyecek mi?
verilcek 3. sayı çıkınca..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
by_sessiz
|
 |
« Yanıtla #28 : 15 Ocak 2010, 21:45:11 » |
|
Kuşuda en son ölen kim?
vefatlar kısmında bulunuyor..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
akarsufethullah
Kuşulu
DAYI DEKEMİZ 6
|
 |
« Yanıtla #29 : 05 Aralık 2010, 01:34:42 » |
|
bence site ana sayfası çok hoş ve orjinal...o damın resmi çok hoşuma gidiyor ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|