23 Mayıs 2012, 17:58:27 *

Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1] 2
  Yazdır  
Gönderen Konu: dergimizin gelişmesi için yorumlarınızı burada toplayalım  (Okunma Sayısı 2566 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
DİVAN
Administrator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 445

sevgi , saygı ve baki muhabbetlerimle...

Üyelik Bilgileri
« : 18 Eylül 2008, 01:02:47 »

bilmiyorum elinize ulaştımı ?
amadergimiz  kuşu liva dergisinin ilk sayısının dağıtımına başladı
 dergimizin gelişmesi için yorumlarınızı burada toplayalım

nasip olursa 2.sayımızdan itibaren gerekli düzenlemeleri yaparak mükemmelleştirelim..

buyrun......

SELAM VE DUA İLE
Hayati DUMLUPINAR
Hayati DUMLUPINAR
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 174

sağlık dostluk ve barış dolu bir dünya olsun.

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : 19 Eylül 2008, 10:57:49 »

abi öncelikle elinize sağlık güzel olmuş yanlız benim bir şey dikkatimi çekti gurbetteki kuşulular yazılan bölümde bir abimiz unutulmu gibi
NURULLAH ERTAŞ  SİİRT İN AYDINLAR İLÇESİ KAYMAKAMI bilmiyorum ben görmemiş olabilirim eger yazılmamış ise daha sonraki sayılarımızda yazılırsa iyi olur

S u n u ş

Selam Sevgili Aydınlar Halkı;

İlçemiz adına yaptığımız bu çalışmanın size ilçenizi daha yakınlaştırmak amacıyla yola çıkarak site yaptırmış bulunuyoruz.

Aydınlar'da görev yapma azmi ve mutluğu içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. 

Amacımız, ilçemiz için yapılması gereken ne varsa en yakın yerden ve en uygun yöntemlerle azami tasarrufa riayet ederek en kısa sürede yapmaktır.

Aydınlar'ı daha rantabıl bir kent haline getirmek amacıyla rutin çalışmalarımız yanı sıra; hayatı kolaylaştırmak, sosyal,kültürel ve ekonomik faaliyetlerde bulunmak
için kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör birlik, beraberlik ve dayanışma içerisindeyiz.

Sizlerinde konuya duyarlılığınızı bekler, yılda bir kez de olsa sizleri Memleketinize bekler, her zaman açık bir kapınız olduğunu ifade etmekle ağırlamaktan şeref duyacağımızı Kalbi Duygularla bilmenizi isteriz.

Bu vesile Değerli Vatandaşlarımızı Selamlar, Saygılarımı Sunarım.

Nurullah ERTAŞ
                                                                                                                                     Aydınlar Kaymakamı

« Son Düzenleme: 19 Eylül 2008, 11:02:52 Gönderen: HAYATİ DUMLUPINAR » Logged

Sağlık, dostluk ve barış dolu bir dünya olsun.
DİVAN
Administrator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 445

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 19 Eylül 2008, 14:48:16 »

TEŞEKKÜRLER

SELAM VE DUA İLE
yelken
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 9

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 19 Eylül 2008, 18:52:39 »

dergiyihenüz görmedim ielime geçmedi

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi Allah cenneti, O’na bile etmezlerdi secde..!
by_sessiz
Administrator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 1003

tim35.com@gmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #4 : 19 Eylül 2008, 19:11:13 »

izmir için dağıtım bugünden itibaren (19.09.2008) başladı belirli noktalardan ulaşabilirsiniz..

Dünya malı için üzülen bana kızmış gibidir.! ( S.A.V)
enes aydoğdu
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 0

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 01 Ekim 2008, 19:34:56 »

dergiye ulaştım. bir tane de elimde var.. güzel olmuş... ellerinize sağlık
MUSTAFA BOZKURT
MUSTAFA BOZKURT
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 1

m.bozkurt43@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #6 : 01 Ekim 2008, 23:22:43 »

bilmiyorum elimize henüz geçmedi.izmirde manavkuyuda dergiyi elde edebileceğimiz yer varmı ?
DİVAN
Administrator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 445

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 04 Ekim 2008, 11:54:09 »

şayet 2.sayısı çıkarsa daha iyisi olsun daha güzeli olsun diye

yorum öneri fikir ve görüşlerinizi beklemekteyiz....
« Son Düzenleme: 04 Ekim 2008, 11:56:05 Gönderen: DİVAN » Logged

SELAM VE DUA İLE
yelken
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 9

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : 05 Ekim 2008, 23:05:06 »

Derginin devam etmesini gönülden isteriz...

Olumsuz eleştirilere bakıpta  sakın  bu çalışmayı sonlandırmayın

İlk olmasına göre  dergi çok güzel............

Bilmeyen ve bilmediğini bilen çocuktur, ona öğretin.
Bilen ve bildiğini bilmeyen uykudadır, onu uyandırın.
Bilmeyen ve bilmediğini bilmeyen aptaldır, ondan sakının.
Bilen ve bildiğini bilen öncüdür, onu izleyin.

Usta bir ressamın öğrencisi eğitimini tamamlamış.

Büyük usta, öğrencisini uğurlamış. Çırağına “ Yaptığın son resmi, şehrin en kalabalık meydanına koyar mısın” demiş.
“ Resmin yanına kırmızı bir kalem bırak. İnsanlara, resmin beğenmedikleri yerlerine bir çarpı koymalarını rica eden bir yazı iliştirmeyi de unutma” diye ilave etmiş.Öğrenci, birkaç gün sonra resme bakmaya gitmiş.

Resmin çarpılar içinde olduğunu görmüş. Üzüntüyle ustasının yanına dönmüş.

Usta ressam, üzülmeden yeniden resme devam etmesini önermiş. Öğrenci resmi yeniden yapmış.

Usta, yine resmi şehrin en kalabalık meydanına bırakmasını istemiş.

Fakat bu kez yanına bir palet dolusu çeşitli renklerde boya ile birkaç fırça koymasını söylemiş.
Yanına da, insanlardan beğenmedikleri yerleri düzeltmesini rica eden bir yazı bırakmasını önermiş.

Öğrenci denileni yapmış. Birkaç gün sonra bakmış ki, resmine hiç dokunulmamış. Sevinçle ustasına koşmuş.

Usta ressam şöyle demiş:

"İlkinde, insanlara fırsat verildiğinde ne kadar acımasız bir eleştiri sağanağı ile karşılaşılabileceğini gördün. Hayatında resim yapmamış insanlar dahi gelip senin resmini karaladı.

İkincisinde, onlardan yapıcı olmalarını istedin. Yapıcı olmak eğitim gerektirir. Hiç kimse bilmediği bir konuyu düzeltmeye cesaret edemedi.

Emeğinin karşılığını, ne yaptığını bilmeyen insanlardan alamazsın.
Değer bilmeyenlere sakın emeğini sunma.
Asla bilmeyenle tartışma.

Kolay gelsin

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi Allah cenneti, O’na bile etmezlerdi secde..!
DİVAN
Administrator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 445

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : 05 Ekim 2008, 23:08:00 »

teşekkürler

SELAM VE DUA İLE
MUSTAFA BOZKURT
MUSTAFA BOZKURT
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 1

m.bozkurt43@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #10 : 06 Ekim 2008, 10:12:06 »

Ne demek kuşu diasporası ne saçma bir isim kuşu diasporası.Diasporanın kelime anlamına bakarsak aslında yahudi kültürüne ilişkin bir sözcük olmasına rağmen, paralelliğe vurgu yaparak yahudi soykırımı imajından yararlanmaya çalışan ermeniler tarafından da kullanılır, ayrıca bu isim verilecekse ermenilerin ilk diyasporası ermeni techirinden yıllar önce fatihin onları istanbula yerleştirmesi sonucunda oluşmuştur. Yunanca dagılma savrulma anlamına gelir.Sayın moderatör ben böyle yakıştırmayı asla kabul etmiyorum.
DİVAN
Administrator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 445

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : 06 Ekim 2008, 19:53:35 »

DERGİNİN İSMİ :  KUŞU LİVA   Wink

SELAM VE DUA İLE
metintekinbaş
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 17

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #12 : 08 Ekim 2008, 18:40:40 »

merhaba liva dergisini çok değer verdiğim saygıdeğer EKREM KIYMAZ hocamın inceliğinin eseri olarak imzalayıp not düşüp bana göndermesi ile tanıştım ekrem dayıma buradan bu vesile ile saygı ve selamlarımı sunarım .çok kıymetli bir hediye olarak herzaman saklıyacağım.
metintekinbaş
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 17

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #13 : 08 Ekim 2008, 18:44:47 »

KUŞU LİVA dergisinin öncelikle ömürlü olmasını diler kolaylıklar dilerim .çünki zor bir iş ,sadece düşünülmüş ve yapılmış olması bile bir başarıdır ,emeği geçen herkesi tebrik ederim.
metintekinbaş
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 17

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #14 : 08 Ekim 2008, 19:01:51 »

dergi için yapıcı olmak adına yazmak istedim tabi ilk sayı olduğu için mutlaka hata olmuş olabilir.hoşgörülebilir.m. bozkurt un da ifade ettiği gibi diaspora kelimesinin yersiz olduğunu düşünüyorum .ayrıca nurullah çetinin idol olarak sunulması hoş değil.7 sayfa ve DİYORKİ diye başlayan 6 pencere ile bütün dergiyi sarmasından bu sonuca vardım  bunlara dikkat edilmesi iyi olur kanaatindeyim.
Sayfa: [1] 2
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!