abi öncelikle elinize sağlık güzel olmuş yanlız benim bir şey dikkatimi çekti gurbetteki kuşulular yazılan bölümde bir abimiz unutulmu gibi
NURULLAH ERTAŞ SİİRT İN AYDINLAR İLÇESİ KAYMAKAMI bilmiyorum ben görmemiş olabilirim eger yazılmamış ise daha sonraki sayılarımızda yazılırsa iyi olur

S u n u ş
Selam Sevgili Aydınlar Halkı;
İlçemiz adına yaptığımız bu çalışmanın size ilçenizi daha yakınlaştırmak amacıyla yola çıkarak site yaptırmış bulunuyoruz.
Aydınlar'da görev yapma azmi ve mutluğu içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz.
Amacımız, ilçemiz için yapılması gereken ne varsa en yakın yerden ve en uygun yöntemlerle azami tasarrufa riayet ederek en kısa sürede yapmaktır.
Aydınlar'ı daha rantabıl bir kent haline getirmek amacıyla rutin çalışmalarımız yanı sıra; hayatı kolaylaştırmak, sosyal,kültürel ve ekonomik faaliyetlerde bulunmak
için kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör birlik, beraberlik ve dayanışma içerisindeyiz.
Sizlerinde konuya duyarlılığınızı bekler, yılda bir kez de olsa sizleri Memleketinize bekler, her zaman açık bir kapınız olduğunu ifade etmekle ağırlamaktan şeref duyacağımızı Kalbi Duygularla bilmenizi isteriz.
Bu vesile Değerli Vatandaşlarımızı Selamlar, Saygılarımı Sunarım.
Nurullah ERTAŞ
Aydınlar Kaymakamı