09 Şubat 2012, 13:06:50 *

Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sosyal Riski Azaltma Projesi (SRAP)  (Okunma Sayısı 1067 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
GÜNGÖR KANIK
güngör_KANIK
Global Moderator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 12

Üyelik Bilgileri
« : 01 Mayıs 2008, 16:54:14 »

ARKADAŞLAR İLK İKİ YILI TEK KURUŞ ÖDEMESİZ, TOPLAM BEŞ YILDA ÖDENECEK KREDİLER ALMA İMKANI VERİYOR KAYMAKAMLIK VE VALİLİKLERİMİZ.. HEMDE SIFIR FAİZLE...BU KONUYLA SİMAV DA KAYMAKAMLIĞA BAĞLI SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI HİZMET VERMEKTEDİR..
ÜZERİNİZE SİGORTA VESAYRE YOKSA; VE KENDİ İŞİMİN PATRONU OLUP BU MEMLEKET VE KENDİM İÇİN BİŞEYLER ÜRETMEK İSTİYORUM DİYORSANIZ SİZE DÜŞEN SADECE KAYMAKAMLIĞA BAĞLI BU SERVİSE AKILCI PROJELERLE BAŞVURMAK OLACAKTIR.. BU VESİLEYLE SİMAV DA 70 E YAKIN PROJE KABUL ONAYINA SUNULMUŞTUR ANKARA YA. VE FARKLI ALANLARDA 23 TANESİ KABUL GÖRMÜŞTÜR.. YENİ İŞYERLERİ VE DAHA DA ÖNEMLİSİ SİMAV PARA HAVUZUNA YENİ PARA AKIŞI SAĞLANMIŞTIR BU VESİLEYLE..

KONUYLA İLGİLİ AŞAĞIDAKİ LİNKTE TÜM BİLGİLERE ULAŞABİLİRSİNİZ :
http://web.worldbank.org/WBSITE/EXTERNAL/COUNTRIES/ECAEXT/TURKEYINTURKISHEXTN/0,,contentMDK:20815989~pagePK:1497618~piPK:217854~theSitePK:455688,00.html

KAHVEDE ÇAY SİGARA TÜKETİMİNE KATKI SAĞLAYAN GENÇLERİMİZ İÇİN BÜYÜK NİMET KANISINDAYIM..
« Son Düzenleme: 01 Mayıs 2008, 17:00:46 Gönderen: GÜNGÖR KANIK » Logged
GÜNGÖR KANIK
güngör_KANIK
Global Moderator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 12

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 01 Mayıs 2008, 16:56:44 »

SİMAVDA SRAP SAYESİNDE  23 GENÇ KENDİ İŞİNİN PATRONU OLDU

Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfınca sürdürülen Sosyal Riski Azaltma Projesi (SRAP) sayesinde son altı ay içerisinde 23 gencin kendi işinin patronu olduğunu hatırlatan Simav Kaymakamı Samet Ercoşkun, ”Bundan büyük mutluluk duyuyoruz. Ancak bu sayıyı hiçbir zaman yeterli bulmuyorum. Projeden daha çok gencimizin yararlanması için gittiğim her yerde projeyi anlatıyorum” dedi.
Projeden yararlanarak kuaför salonu işleten Selda Yıldız isimli gencin Hisarardı Caddesindeki işyeri açılışına katılan Simav Kaymakamı Samet Ercoşkun, ”İlçede işsizliğe kalıcı çözümler bulmak istiyoruz. Bunun içinde kendi işinin patronu olmak isteyen gençlere Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından ilk iki yılı ödemesiz kalan üç yılı da eşit taksitler halinde ödenmek kaydıyla 5 yıl vadeli 10 bin YTL' ye kadar faizsiz para yardımında bulunuyoruz. Selda Yıldız isimli genç kardeşimizde SRAP sayesinde önceden evinde zor şartlar altında sürdürdüğü mesleğini şimdi açılışını gerçekleştirdiğimiz modern işyerinde sürdürmeye başladı. Medeni cesaret gösterdiği için kendisini kutluyorum. İşyerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

İşyeri açılışında işsiz gençlere de seslenen Ercoşkun, ”Sizlerde Selda Yiğit kardeşimizin yaptığı gibi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımıza başvuruda bulunarak bu projeden yararlanın. Elinizden hangi iş geliyorsa o yönde işyeri açın. Kendi işinizin patronu olun” dedi. Ercoşkun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak bundan sonra sadece acil durumlardaki vatandaşlara nakit para yardımında bulunacaklarını vakfın imkanlarını daha çok bu tür kendi işini kurmak isteyen vatandaşlar lehine kullanmaya gayret göstereceklerini söyledi.
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!