23 Mayıs 2012, 06:07:01 *

Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: 1 ... 4 5 [6]
  Yazdır  
Gönderen Konu: KUŞUNUN ÇEVİK KUVVETLERİ  (Okunma Sayısı 7926 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mehmet kahraman
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 0

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #75 : 12 Aralık 2008, 19:34:34 »

nbr ali   bayramın nasıl geçti?  köye gittinmi?
ben köydeydim
seni göremedim
gelmedin herhalde  bayramın mübarek olsun

ALİ KAHRAMAN
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 5

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #76 : 13 Aralık 2008, 09:11:25 »

nbr ali   bayramın nasıl geçti?  köye gittinmi?
ben köydeydim
seni göremedim
gelmedin herhalde  bayramın mübarek olsun

Abi ben bayramı çalışarak geçirdim.Köye 4. bayram günü gittim.1 gün durup geri geldim.Sanada işinde kolay gelsin
TeRZi HaSiM kizi SeNGuL
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 64

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #77 : 19 Aralık 2008, 23:22:46 »

Sağolasın abi sanada görevlerinde başarılar.Turgay biz olaylara toplu olarak giriyoruz halil beni koruyor. Smiley Bu arada herkes polis arkadaşlarımıza dua etsin zor günler geçiriyoruz.
Tabiki birbirinizi koruyacaksınız dışardan size acımazlar Ali,Halil tekvandocu o seni korur görevimiz zor demişsin ama biz polis eşleri beylerimiz önemli bir göreve gittikleri zaman bu MAÇ,PARTİ,koruması gibi vazifelerde bizlerde geriliyoruz işiniz kolay deyil ALLAHA emanet olun.Ben bile hala eşimi göreve yollarken tedirgin oluyorum genç polis eşlerine sabırlar dilerim

"HEM YASTAYIZ, HEM AYAKTAYIZ.
BİZ TÜRK'ÜZ YIKILMAYIZ"
ALİ KAHRAMAN
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 5

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #78 : 24 Aralık 2008, 17:51:47 »

Sağolasın abi sanada görevlerinde başarılar.Turgay biz olaylara toplu olarak giriyoruz halil beni koruyor. Smiley Bu arada herkes polis arkadaşlarımıza dua etsin zor günler geçiriyoruz.
Tabiki birbirinizi koruyacaksınız dışardan size acımazlar Ali,Halil tekvandocu o seni korur görevimiz zor demişsin ama biz polis eşleri beylerimiz önemli bir göreve gittikleri zaman bu MAÇ,PARTİ,koruması gibi vazifelerde bizlerde geriliyoruz işiniz kolay deyil ALLAHA emanet olun.Ben bile hala eşimi göreve yollarken tedirgin oluyorum genç polis eşlerine sabırlar dilerim
Haklısın Şengül abla her an tehlikeyle karşı karşıyayız.Allah bütün emniyet teşkilatındaki meslektaşlarımızın yardımcısı olsun
Caner Hoca
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 11

cebcim@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #79 : 07 Ocak 2009, 01:42:15 »

Ali, Kadifo; yavrım Wink kendinize ve çok eskide kalan eski memleketime iyi bakın..!?
Hepinizi hasretle gözlerinizden öpüyorum.Sağlıcakla kalın.

1988 yılında Kuşu'ya geldim ve çok sevdim ve halâ burdayım. Bi yere gitmek niyetimde yok.(Nasipse) Caner EBCİM
ALİ KAHRAMAN
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 5

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #80 : 07 Ocak 2009, 23:14:48 »

Ali, Kadifo; yavrım Wink kendinize ve çok eskide kalan eski memleketime iyi bakın..!?
Hepinizi hasretle gözlerinizden öpüyorum.Sağlıcakla kalın.
Ne demek Caner hocam senin memleketin bizim memleketimizdir.Hocam bu arada biz Manisadan çok Turgutluya göreve gidiyoruz.Sizin emeğinizide böylece ödemiş oluyoruz.  Smiley
Caner Hoca
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 11

cebcim@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #81 : 08 Ocak 2009, 22:39:23 »

Bundan kendim kadar emindim Ali.Sağolasın.Ayrıca sende emeğim varsa çoktan helal ettirdin;iş-güç sahibi olarak... Wink

1988 yılında Kuşu'ya geldim ve çok sevdim ve halâ burdayım. Bi yere gitmek niyetimde yok.(Nasipse) Caner EBCİM
Sayfa: 1 ... 4 5 [6]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!