22 Mayıs 2012, 05:36:47 *

Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: OKULLAR TATİLE, ÇOCUKLAR KUR'AN ÖĞRENMEYE...  (Okunma Sayısı 582 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
savarona2006
YILMAZ GÖKALP
Administrator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 297

Eline diken batmadan gül toplayamazsın

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : 15 Haziran 2007, 17:00:46 »

Okullar tatile giriyor. Uzun bir eğiitm öğreitm dönemi de geri de kaldı. Ancak çocuklarımızı yaz tatilinde güzel bir eğitim daha bekliyor.Kur'an öğrenme. Müftülük Kur'an kursları yaza hazır. Bu ülkenin dinini bilen gençlere, kalbinde Allah korkusu olan gençlere ihtiyacı var. Her anne babanın görevi çocuklarına din eğitimi vermek. Yaz Kur'an kursları çoğumuzun veremediği eğitimi verecek. Biz anne babalara düşen çocuğumuzu sokağa mı yoksa böyle güzel bir eğitime mi göndermek olacak. Ülkemizin dinini bilen kalbinde Allah korksu taşıyan, vicdanında polis olan nesillere ihtiyacı var. Bu çocuklarımızın dinini öğrenmesiyle oalcaktır. Yaz Kur'an kursları sadece Kur'an öğretmiyor aynı zamanda çocuklarımıza dini temel bilgileri de veriyor. Çocuklarımızın arkamızdan bir Fatiha okumasını istiyorsak, Fatiha okumasını öğretmemiz gerekecek. Ahydiçocukla rKur'an öğrenmeye...
F.GÜNDÜZ
Fatma GÜNDÜZ
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 3

OĞLUMUZ ALPEREN

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 07 Ağustos 2007, 09:56:19 »

yaz tatilinde kuran öğrenmek ya da öğrenebilmek tabiki çok önemli, malesef bu konuda öz yurdumuzda garibiz, kuşu bu yönden daha şanslı. Kütahya'da bir camiye yaz dönemi başından beri giden bir arkadaşımın çocuğu şu anda kuran öğrenmekten soğumuş durumda malesef, imamın hatası yüzünden. çocuklara sürekli bağırıyormuş ve para da istiyormuş. Çocukta akıllı hazmedememiş ben gitmeyeceğim diye tutturmuş. Benim çocukluğumda da kardeşim ve ben benzer sebeplerden dolayı camiye gitmek istememiştik, babam bayan hoca tutmuştu. Özellikle anlatıyorum, çünkü hassas bir konu. Hikaye kitapları almaya gidiyorum, uyduruk hikayeler 1 ytl, biraz dini olsun çocuklar birşey öğrensin dedikmi 20 ytl, 50 ytl fırlıyor fiyatlar. Diğer yandan elin oğlu incili bedava dağıtıyor, sonra kızıyoruz, misyonerlik yapıyor diye. Manevi yönden eksik bir gençlik yetişiyor, lütfen bu konuda daha titiz olalım.
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!