22 Mayıs 2012, 05:18:40 *

Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Anket
Soru: SİZCE EN İYİ FUTBOLCU KİM?
henry - 0 (0%)
robinho - 1 (5.3%)
ronaldinho - 9 (47.4%)
kaka - 3 (15.8%)
leo messi - 2 (10.5%)
cristian ronaldo - 1 (5.3%)
etoo - 0 (0%)
drogba - 0 (0%)
ibrahimovic - 0 (0%)
adriano - 0 (0%)
MUAMMER GÖKALP Smiley - 3 (15.8%)
Toplam oy: 15

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: SİZCE EN İYİ FUTBOLCU KİM?  (Okunma Sayısı 931 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
savarona2006
YILMAZ GÖKALP
Administrator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 297

Eline diken batmadan gül toplayamazsın

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : 09 Haziran 2007, 20:13:52 »

SİZCE EN İYİSİ HANGİSİ? BENİM AKLIMA GELENLERİ YAZDIM. EKLEMELER YAPABİLİRZ
yasinşahin
. . . Ç A K I R . . .
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 7

yasinn.sahin@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : 10 Haziran 2007, 10:44:40 »

Yılların unutamadığı futbolcularımızdan Muammer Gökalp yazılı değil ankette..Kuşu spor nasıl unutur onu ?  Sitemizin ilk faaliyete girdiği günden itibaren  dünya çapında tanınmış bir futbolcudur kendisi...

Hatta hatta KUŞU spordan yeşil sahalara geri dön teklifi bile almıştır..Öylemi sayın hocam ??
DİVAN
Administrator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 445

sevgi , saygı ve baki muhabbetlerimle...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 10 Haziran 2007, 11:02:00 »

Yılların unutamadığı futbolcularımızdan Muammer Gökalp yazılı değil ankette..Kuşu spor nasıl unutur onu ?  Sitemizin ilk faaliyete girdiği günden itibaren  dünya çapında tanınmış bir futbolcudur kendisi...

Hatta hatta KUŞU spordan yeşil sahalara geri dön teklifi bile almıştır..Öylemi sayın hocam ??

haklısın aslındada kuşu sporun avrupadan transfer ettiği ilk ve tek futbolcu acizene bendeniz oluyorum
kulüp yetkilileri ve yöneticilerimiz beni gol makinası diye yılın transferi olarak  2004 de transfer ettiler ama
sezonun ilk maçında sezonu kapatacak şekilde sakatlandık
sezonun son maçındada futbol hayatını kapatacak şekilde sakatlandık...
jübile için kuşuspor milan maçını ayarlamaya çalışıyoruz gelişmeleri bütün ulusal basındaan ve haber ajanslarından önce sadece www.kusulular.com  dan öğrenebilirsiniz
ula yasin çok güldüm heee allah senide güldürsün  Smiley   çok komik yaaaaaaaa    
« Son Düzenleme: 10 Haziran 2007, 11:08:25 Gönderen: MUAMMERGÖKALP(DİVAN) » Logged

SELAM VE DUA İLE
savarona2006
YILMAZ GÖKALP
Administrator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 297

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #3 : 10 Haziran 2007, 11:29:02 »

jübileni yaptıktan sonra seni teknik direktör yada antranör olarak da yeşil sahalarda görmek isteriz. mesela kuşu spor  ordan da aziz yıldırım hemen fenerin basına gecirir seni 
ALİ GÖKALP
ALİ GÖKALP
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 3

HERKESİN HAVA ATTIĞI YERDE BENİM RUZGARIM ESEEER..

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #4 : 10 Haziran 2007, 14:44:15 »

bence henry, ronaldinho, leo messi ,kaka bunların hepsi bence bunların hepsi cok futbol oynuyorlar
savarona2006
YILMAZ GÖKALP
Administrator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 297

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #5 : 10 Haziran 2007, 14:45:53 »

ali hepsi seceneği yok sadece birini sececeksin
ALİ GÖKALP
ALİ GÖKALP
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 3

HERKESİN HAVA ATTIĞI YERDE BENİM RUZGARIM ESEEER..

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #6 : 10 Haziran 2007, 14:49:33 »

futbolcular kimi zaman performansları düşüyor ve cıkıyor. bazen birinin performansı  iyi oluyor diğerininki kötü oluyor..
ama benim sevdiğim futbolcu ise LEO MESSİ
yasinşahin
. . . Ç A K I R . . .
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 7

yasinn.sahin@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #7 : 10 Haziran 2007, 23:19:52 »

haklısın aslındada kuşu sporun avrupadan transfer ettiği ilk ve tek futbolcu acizene bendeniz oluyorum
kulüp yetkilileri ve yöneticilerimiz beni gol makinası diye yılın transferi olarak  2004 de transfer ettiler ama
sezonun ilk maçında sezonu kapatacak şekilde sakatlandık
sezonun son maçındada futbol hayatını kapatacak şekilde sakatlandık...
jübile için kuşuspor milan maçını ayarlamaya çalışıyoruz gelişmeleri bütün ulusal basındaan ve haber ajanslarından önce sadece www.kusulular.com  dan öğrenebilirsiniz
ula yasin çok güldüm heee allah senide güldürsün  Smiley   çok komik yaaaaaaaa    

ALLAH RAZI  OLSUN HOCAM SİZLERDEN.SİZLER OLMASANIZ BİZLER NASIL GÜLER EĞLENİRİZ BURADA..BU SİTE İÇİN ELİMİZDEN GELENİ SİZLERİN YARDIMIYLA YAPIYORUZ...
ALLAH BENİ BU ZAMANA KADAR HEP GÜLDÜRDÜ ( ŞÜKÜR HALİMİZE )..BUNDAN SONRADA GÜLDÜRMEYE DEVAM EDER..ÖNÜMDE ZORLU BİR HAYAT SINAVI VAR İNŞALLAH ÖNÜME GELEN ZORLUKLARI İSTEDİĞİM ÖLÇÜDE AŞARŞAM İSTE O ZAMAN BEN DEN MUTLU KİŞİ YOK .. SEVGİ SAYGI VE BAKİ MUHABBETLERİMLE ..
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!