22 Mayıs 2012, 04:47:23 *

Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: HAYATTA YAPMAK İSTEĞİN DE YAPAMADIĞIN VARMI  (Okunma Sayısı 1112 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
UĞUR DEMİRTAŞ
UĞUR DEMİRTAŞ
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 3

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : 29 Mayıs 2007, 19:12:22 »

EVET
HAYATINIZ BOYUNCA   İSTEMİŞ OLDUĞUNUZ  NEDİR VE YAPABİLDİNİZ Mİ?
gule_sevda
Z. Aydogdu
Global Moderator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 7

cileye eyvallah...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 02 Haziran 2007, 13:15:32 »

bu soruya kimse cevap vermedigine göre, demekki aramizda hayat boyunca isteyip yapamayan yokmu$..

zaten insan cok istersen kalpten, genelde olur o Smiley

ali yılmaz
ali yılmaz
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 1

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 02 Haziran 2007, 13:34:52 »

tabiki yapmak isteyipte yapamadığımız şeyler var..
her şey de sanalda paylaşılmaz ki ....
metintekinbaş
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 17

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #3 : 13 Kasım 2008, 13:55:57 »

hiç kimsenin yapmak isteyip te yapamadığı bir şey yok mu yoksa herkes her istediğini yaptımı ....
KİMSENİN BİR HAYALİ OLMADIMI... YA DA HİÇ KİM SE HAYALLERİNİ PAYLAŞMAK İSTEMİYOR ..
İYİ  BİR KONU AÇILMIŞ AMA BOŞA ÇIKMIŞ  YAZIK OLMUŞ ......
BEN ESKİDEN   18 -19 -20 Lİ YAŞLARIMDA İKEN MESELA  ÇOK İSTEMİŞİMDİR  ÇOK İYİ BİR MOTOSİKLETİM OLSUN VE
BEN  EGE, AKDENİZ SAHİLLERİNİ  KARADENİZ İ GEZEYİM  HATTA TÜRKİYEYİ .TABİİ BİR HAYALDİ BU ÇÜNKİ GERÇEKLER HERZAMAN HAYALLARE İZİN VERMİYOR...DEĞİL Mİ ....
YİNE O YAŞLARDA YURT DIŞINI GÖRMEYİDE ÇOK İSTEMİŞTİM . HAYALLER HAYALLER....İŞTE..
metintekinbaş
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 17

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #4 : 13 Kasım 2008, 14:28:42 »

bir zaman bir yerde kısacık iple bağlanmış bir köpek görmüş bir genç    o zavallı köpeğin koca gövdesiyle  sadece 1 metrelik ipe mahkum edilmesi içine oturmuştu  köpek zaman zaman gözünü uzaklara dikiyordu öylece bakıyordu ... bakarken  onun yerinde olmayı hayal etmiş   ne isterdi ne hayal ederdi o durumda ipini çözüp koşmasını hayal edip   ipini çözerken sabırsızlanışını görmek bile yetmişti  ..  boğazındaki tasmanın gevşediğini anlayınca ok gibi fırlayan köpeğin sevinç içinde koşması çayırlı alanda neşe li bir çocuk gibi oynamasını izlerken iyi ki çözmüşüm diye düşündü keşke çok önceden görüp çözseydim diye düşündü..... .başkasının hayallerine önem vermek onları anlamak mümkünse yardım etmek  ne güzel olurdu
anlamak ,hissetmek ,görmek insan olmak ...öyle bir iyilik yap ki melekler  ayakta alkışlasın....gözünle görmesende kalbinle hissedersin........
DİVAN
Administrator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 445

sevgi , saygı ve baki muhabbetlerimle...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 13 Kasım 2008, 17:51:24 »

bir zaman bir yerde kısacık iple bağlanmış bir köpek görmüş bir genç    o zavallı köpeğin koca gövdesiyle  sadece 1 metrelik ipe mahkum edilmesi içine oturmuştu  köpek zaman zaman gözünü uzaklara dikiyordu öylece bakıyordu ... bakarken  onun yerinde olmayı hayal etmiş   ne isterdi ne hayal ederdi o durumda ipini çözüp koşmasını hayal edip   ipini çözerken sabırsızlanışını görmek bile yetmişti  ..  boğazındaki tasmanın gevşediğini anlayınca ok gibi fırlayan köpeğin sevinç içinde koşması çayırlı alanda neşe li bir çocuk gibi oynamasını izlerken iyi ki çözmüşüm diye düşündü keşke çok önceden görüp çözseydim diye düşündü..... .başkasının hayallerine önem vermek onları anlamak mümkünse yardım etmek  ne güzel olurdu
anlamak ,hissetmek ,görmek insan olmak ...öyle bir iyilik yap ki melekler  ayakta alkışlasın....gözünle görmesende kalbinle hissedersin........

hikayenin devamı var ama metin..........

o gün sevinç içinde koşan köpeğin akşam karanlığında neler yaptığını
onu serbest bırakan bilmiyor ve belki de gazatede o köpeğin resmini görmese hiç bilemeyecekti....

köpek akşam karanlığıyla birlikte bambaşka bir yaratık olmaya yüz tutan ve saldırganlaşan bir yapıya sahip olduğu için sahibi tarafından bağlanmıştı...
sahibi tarafik kazasında kaybettiği çocuğunun tek arkadaşı olmasından dolayı onu uyutmuyordu.(öldürmüyordu)
buruk ve acı veren bir canlı bri hatıra olan köpeği 1 mertelik kısa iple yaşatmasının sebebi buydu.

SELAM VE DUA İLE
DİVAN
Administrator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 445

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 13 Kasım 2008, 17:54:10 »

o akşam üzeri parkta bir çocuğu gözüne kestiren çocuk
kimbilir belki de sahibinin yıllar önce trafik kazaısnda kaybettiği çocuğunu
ve o çocuğun vefatından sonra hayatında ki değişikliklerin intikamını sorgularcasına
küçük bir çocuğa avına yaklaşan bir sırtlan gibi sokulmaya başladı.

kimse  köpeğin böyle bir saldırıyı gerçekeştireceğine it,htimal bile vermiyordu
ve olan oldu köpek çocuğa saldırdı.

SELAM VE DUA İLE
DİVAN
Administrator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 445

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 13 Kasım 2008, 17:59:14 »

saldırıya uğrayan çocuğun az ilersinde uzun iri yarı kuvvetli bri adam
diğerlerinin bağrış çığrıştan başka bir şey yapmadığı bir anda koştu ve hemen köpeğin üzerine atladı.köpek bacağından yakaladığı çocuğu bırakmamak için direnince
o güçlü kuvvetli adam köpeği boğarak cansız bir kenara yığılıncaya kadar bırakmadı.

orada bulunan herkes bu cesur ve kahraman kişinin etrafına toplaşırken  o kahraman parkın karşısındaki hastaneye doğru çocuğu taşımaktaydı.

hastanede gerekenelr yapılmaya başlanırken artık bu kahramanın kim olduğunu öğrenmeye çalışan meraklı insanlar güvenlik mensupları ve basın mensupları vardı...

gazetecinin biri sordu isminiz_?

abdullah

SELAM VE DUA İLE
DİVAN
Administrator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 445

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : 13 Kasım 2008, 18:08:02 »

hikaye burda bitti sanıyorsanız....  yanılıyorsunuz....

çocuğun annesi ve oradakilerce binlerce minnet ve şükran duygusu içindeyken
amerikaya yeni gelmiş bu müslüman insan tek başın akendi bilinmezliğine dalıp gitti

işte Metin' im

senin hayallerine kavuşsun diye o köpeği salıveren  genç

ertesi gün New York Times   gazetesinde serbest bıraktığı köpeğin cansız resmini görünce

çok şaşırdı....

resmin altında şu yazıyordu.

"barbar müslüman abdullah zavallı köpeği elleriyle boğdu"

işte bütün bu uydurma hikayeden sonra bende demk istiyorum ki....

dinimizi tarihimizi aslımıza dostumuzu bilelim...

sevgi saygı ve baki muhabbetleirmle

SELAM VE DUA İLE
metintekinbaş
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 17

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #9 : 13 Kasım 2008, 18:14:35 »

YOK HOCAM YA ... BENİM KÖPEK MASUM ...BUNU SADECE   SAHİBİ İP BULAMADIĞI İÇİN ELİNE GEÇEN KISACIK İPLE BAĞLAYIP UNUTUVERMİŞ HALİYLE HAYVANCAĞIZ SIKILIYOR TABİ HİÇ DEĞİLSE 5-6 METRE BARİ  OLSA NEYSE ...SİZİN BAHSETTİĞİNİZ BAŞKA  OLAY OLMALI ...  :)SELAMLARIMLA
DİVAN
Administrator
Kuşulu

DAYI DEKEMİZ 445

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : 13 Kasım 2008, 18:19:42 »

METİN ESARET ESARETTİR

HA 1 METRE OLMUŞ HA 5-6 METRE SONUÇ DEĞİŞMEZ...
ÖZGÜRLÜK VE BAĞIMSIZLIĞIMIZIN İLELEBET MUHAFAZA EDİLEBİLMESİ İÇİN

dinimizi tarihimizi aslımıza dostumuzu bilelim...  Wink

SEVGİ, HOŞGÖRÜ ve DİYALOG ELBETTE Kİ HER CANLI İÇİN ŞART AMA

ÖZGÜRLÜĞÜ OLMAYAN MİLLETLERİN NEYİ OLUYOR  GÖRÜYORUZ YADA
ÖZGÜRLÜĞÜ OLMAYAN MİLLETLERİN HİÇ BİŞEYİNİN OLMADIĞINI DA GÖRÜYORUZ...

NOT:SÖZÜM SENİN ŞAHSINA DEĞİL
GENELLENEBİLİR  EVRENSEL BİR GERÇEĞE DİKKAT ÇEKMEYE YÖNELİKTİR..

SELAM VE DUA İLE
metintekinbaş
Kuşulu
*

DAYI DEKEMİZ 17

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #11 : 13 Kasım 2008, 18:29:14 »

NEYSE  KONU BAŞLIĞINDAN UZAKLAŞMAYALIM  KONU  BAŞLIĞI BENİM İÇİN ÇOK HASSAS BİR KONU OLDUĞU İÇİN VE DE HAYALLERE ÇOK ÖNEM VERİRİM ....
ŞİMDİLERDE İSE YAŞTA İLERLEDİKÇE ESKİSİ GİBİ UÇ ŞEYLER DE HAYAL EDEMİYOR İNSAN ..AMA İMKANIM  OLSA BİRİNİN
HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK İSTERDİM ÖZELLİKLE BİR ÇOÇUĞUN HAYALİNİ .... ÇOCUKLAR HERŞEYE DEĞER .ÇÜNKİ .
BÖYLE DUYGULARLA BAKIYORUM OLAYA  ... GEÇENLERDE SİTEDE RESİMLER VARDI HATIRLARSANIZ KEDİLER BALIKÇININ BAŞINDA BAKINIYORLARDI İŞTE O BAKIŞLARIN HATIRINA ONLARA BALIK VERMEK VAR YA  İŞTE ÖYLE BİR DUYGU ... YANİ
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!