kitap okuyanlara saygım sonsuzdur okudu iseniz sorun yok kusura kalmayın ama kaynakta iliştirseydin fena olmazdı bence....
ilk okuyuşta ilginç geldiği için öyle yazdım .....
ama genede senin için netten bulabilirsem bakacağım kitabını bulmak zor olur bulsak bile pahalıdır.
teşekkürler arkadaşım saol...
afedersiniz belki konuyla tam alakali degil ama codegen benden kaynak istemis..
ben daha önce gerhard schröderin hayatini internette okumustum.. bi bölümünü aktariyorum size, cogu insanlarin hayati birer örnektir bize...anliyoruz ki, kimse yükseklere elleri cebince cikmamis...
Schröder, 7 Nisan 1944'de Mossendorf adlý bir köyde doðdu ve bir kaç gün sonra, yüzünü görmediði babasý Fritz Schröder, Alman ordusunun Romanya'dan çekiliþi sýrasýnda yaþamýný yitirdi. Schröder üzerinde önemli rolü olan annesi Erika, temizlikçilik yaparak, iki çocuðunun geçimini saðladý.
Erika, 1947'de 3 çocuklu bir iþçiyle 2. evliliðini yapýnca, Schröder'in 3 tane de üvey kardeþi oldu. Üvey babasý tüberküloz tedavisi için sýk sýk sanatoryumda yattýðý için, evde aile reisi oölünü Schröder üstlendi. Komþu kentlerdeki okullara gidip, zor þartlar altýnda öðrenimini sürdürürken, 14 yaþýnda çeþitli dükkanlarda satýcý olarak çalýþmaya baþladý. Bu arada genç yaþlarda amatör futbol liglerinde de, iyi bir orta saha oyuncusu olarak top koþturdu. (biyografi.net)